Mockfjärds utvecklar kundresan med hjälp av Svea

Mockfjärds, Sveriges ledande aktör inom fönsterbyten, stärker nu verksamheten genom ett nytt samarbete med Svea.

Mockfjärds utvecklar kundresan med hjälp av Svea 1Det innebär smidigare möjligheter till finansiering och bättre kundupplevelse.

Mockfjärds tar nu tillsammans med Svea ett nytt grepp kring kundresan. Det nya samarbetet innebär att Mockfjärds kunder har möjlighet att finansiera sin investering med hjälp av Sveas betallösningar. Samtidigt kan Mockfjärds i en och samma kundportal skräddarsy finansieringslösningar för kunderna. Sedan Mockfjärds
grundades 1997 i Dalarna har företaget vuxit till att bli ett av de främsta i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

– Kundresan blir allt viktigare och för att vinna kundernas förtroende måste man erbjuda en smidig upplevelse. Vilket är en av huvudanledningarna till att vi nu väljer Svea. Vi får möjlighet att gemensamt utveckla tjänsten och själva vara med och påverka, något som är viktigt för oss. Genom samarbetet ser vi stora möjligheter i att ligga i framkant på marknaden, säger Lars Bäcksholm CFO på Mockfjärds.

– Det känns roligt att vi på Svea fått möjligheten och förtroendet att jobba med en branschledande aktör som Mockfjärds. Vi delar båda samma vision som grundar sig i det entreprenöriella synsättet. Tillsammans får vi möjligheten att utveckla vår produkt på bästa möjliga sätt som kommer underlätta köpprocessen för såväl kunder som personal, säger Joakim Flink, Key Account Manager på Svea.