Martech-bolaget Effektify förvärvar contentbyrån “We Brand You Play”
Hem FÖRVÄRV Martech-bolaget Effektify förvärvar nu contentbyrån “We Brand You Play”

Martech-bolaget Effektify förvärvar nu contentbyrån “We Brand You Play”

Publicerat av: Redaktionen

Effektify Holding AB meddelar idag att byrån “We Brand You Play” blir en del av den nybildade Effektify-koncernen.

Uppköpet är ytterligare en viktig pusselbit i Effektifys tillväxtresa och visionen att bli ett av Sveriges starkaste Saas-bolag inom digital marknadsföring.

Med förvärvet medföljer såväl bolagets kundstock som expertis och verksamheten från “We Brand You Play” blir ett nytt affärsområde inom Effektify-familjen.

Om “We Brand You Play”

Uppstickaren ”We Brand You Play” startades 20190124 och är en specialistbyrå som erbjuder abonnemangstjänster för företag inom områden som content creation, organisk publicering och digital marknadsföring.

Martech-bolaget Effektify förvärvar contentbyrån “We Brand You Play”

Från vänster i bild Madeleine Ziegert och Mattias Edenholm

Bakom “We Brand You Play” står grundaren Madeleine Ziegert som har en lång erfarenhet av varumärkesbyggande i den digitala världen. Hon har tidigare arbetat med allt från e-handelsbolag till B2B-bolag på den nordiska marknaden. Tidigare har Madeleine bott i San Jose i Kalifornien där hon tog en Masterexamen inom digital marknadsföring. “We Brand You Play” grundades med inspiration från Silicon Valley. Denna konkurrenskraftiga miljö har format Madeleines syn på marknadsföring och varumärkesbyggande.

I och med förvärvet tar Madeleine Ziegert rollen som Chief Sales Officer inom Effektify.

Mattias Edenholm, Effektifys koncernchef:

”Madeleine och “We Brand You Play” har lyckats bygga upp en imponerande position inom sin nisch och kompletterar Effektifys erbjudande på flera plan. Att få in Madeleine Ziegert i vår organisation innebär dessutom att vi boostar vår övergripande kompetens i flera av medialandskapets mest kritiska områden. Vi ser fram emot att tillsammans fortsätta att driva innovation inom branschen.

Om Effektify

Effektify grundades våren 2021 och erbjuder innovativa lösningar för att optimera marknadsföringsstrategier för mindre och medelstora företag. Företagets mål är att hjälpa kunderna att nå sina affärsmål genom datadrivna och effektiva marknadsföringsinsatser.

 

Relaterade Artiklar