Kick off: Fastighetsbyrån formar morgondagen
Hem FASTIGHETER Kick off: Fastighetsbyrån formar morgondagen

Kick off: Fastighetsbyrån formar morgondagen

Publicerat av: Redaktionen

I fredags samlade Fastighetsbyrån över 1200 medarbetare för kick off på temat Fastighetsbyrån Shaping Tomorrow.

Det bjöds bland annat på inspiration, awards-utdelning och maxat med underhållning – allt med avstamp i hur vi tillsammans formar den bästa morgondagen.

I fredags genomförde Fastighetsbyrån sin årliga kick off där över 1200 medarbetare träffades på Elmia-mässan i Jönköping. Konferensdagen och kvällen ramades in under temat Fastighetsbyrån Shaping Tomorrow där spaningar och framtidshopp var den röda tråden.

Kick off: Fastighetsbyrån formar morgondagen

Fastighetsbyråns kick off i Jönköping, DJ Battle mellan kontoren

Johan Engström, Fastighetsbyråns VD, inledde kick offen med att firas ner från taket med ackompanjemang från en lokal gospelkör. Därefter följde inspirationsföreläsningar. Kjell A Nordström pratade utifrån rubriken Trivas i kaos och PG Wettsjö delade med sig av sina bästa tips på hur man skapar sin egen högkonjunktur. Inspirationsblocket blandades upp med Fastighetsbyrån Gameshow där medarbetarna fick testa sina bostadsrelaterade kunskaper. Under kvällen blev det middag, awards-utdelning, Musikquiz, DJ Battle mellan lokala kontor och Sing a long. A Show Larger Than Life med David Lindgren i spetsen stod för underhållningen från stora scenen.

– Ännu en gång slås jag av hur starka vi är när vi samlar Sveriges största mäklarföretag på en och samma plats och det blir påtagligt hur många enskilda individer som är med och bidrar till vår gemensamma framgång. Det fysiska mötet är otroligt viktigt och den energi och framåtanda som skapas när vi träffas och delar framgångar tillsammans är unik, säger Johan Engström, VD på Fastighetsbyrån.

Det våras på bostadsmarknaden

2023 präglades bostadsbranschen av ännu ett år med en trög marknad, fortsatta höga räntor, inflation och orosmoment i omvärlden. Fastighetsbyrån kunde dock glädjas åt att fortsätta ta marknadsandelar och nu ser man ytterligare ljusning framöver.

– Den här kick offen hade inte kunnat vara mer vältajmad. Vi kunde samlas och fira våra framgångar som vi har haft det senaste året men också glädjas åt att vi äntligen ser ljusglimtar på marknaden. Även om vi kommer från en tuff period så ser vi att vi fortsatte att ta marknadsandelar under 2023, vilket vi verkligen fick tillfälle att fira och känna stolthet över i Jönköping, fortsätter Johan Engström.

 

Relaterade Artiklar