Gernandt & Danielsson bidrar till Nasdaq Stockholms Listing Guide Alternative Investment Funds
Hem FINANS Gernandt & Danielsson bidrar till Nasdaq Stockholms Listing Guide Alternative Investment Funds

Gernandt & Danielsson bidrar till Nasdaq Stockholms Listing Guide Alternative Investment Funds

Publicerat av: Redaktionen

Partner Niclas Rockborn, senior associate Arijan Kan och associate Sebastian Kjellkvist har bidragit till Nasdaq Stockholms nyligen publicerade Listing Guide Alternative Investment Funds.

Notering av alternativa investeringsfonder har på senare tid blivit ett populärt alternativ för att möjliggöra marknadsföring till icke-professionella investerare i Sverige.

Gernandt & Danielsson bidrar till Nasdaq Stockholms Listing Guide Alternative Investment FundsDessutom kan en notering innebära fördelar i form av ökad synlighet, investerarskydd och likviditet.

Guiden beskriver hur AIF-förvaltare kan genomföra en notering av en AIF på Nasdaq Stockholm.

Läs och ladda ner guiden

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>