FastighetsMässan förstärker konceptet med Förvaltardagen
Hem Fastigheter FastighetsMässan förstärker nu konceptet med Förvaltardagen

FastighetsMässan förstärker nu konceptet med Förvaltardagen

Publicerat av: Redaktionen

FastighetsMässan är en renodlad mötesplats för förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter som arrangeras i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Nu förstärker mötesplatsen fokuset på förvaltning genom att lansera Förvaltardagen.

FastighetsMässan förstärker konceptet med Förvaltardagen– Vi har alltid planerat för denna typ av komplement till FastighetsMässan. Att ha en konferens med fokus på förvaltning är helt i linje med mässans koncept och ett rätt strategiskt beslut för tillväxten framåt, säger Lina Schewenius Lund, klusterchef för FastighetsMässorna.

Förvaltardagen har utvecklats tillsammans med nyckelpersoner i branschen och mottagits väl av såväl utställare som besökare som idag saknar kombinationen av mötesplats med både mässa och konferens.

– Det är kombinationen av konferens och mässa som är spännande. Att kunna erbjuda en mötesplats som erbjuder båda effektiviserar ju för besökaren och gör oss till en mer attraktiv mötesplats för de som vänder sig mot förvaltare och fastighetschefer. En komplett lösning för både inköp och utbildning, avslutar Lina.

Konferensen lanseras i samband med FastighetsMässan den 15-16 mars 2023 men kommer att bli en naturlig del av konceptet vilket innebär att den kommer arrangeras även i Göteborg 13-14 september 2023 samt i Malmö 7-8 februari 2024. Förvaltardagen kommer att ge dig som arbetar med förvaltning kostnadsfri inspiration och kompetensutveckling i kombination med unika affärsmöjligheter tillsammans med hundratals utställare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>