Teamet bakom Valutahandel släpper CryptoLists.com
Hem IT-Finans TrenderKryptovaluta Teamet bakom Valutahandel släpper den nya sajten CryptoLists.com

Teamet bakom Valutahandel släpper den nya sajten CryptoLists.com

Publicerat av: Redaktionen

Teamet som driver Valutahandel.se, släpper idag en helt crypto-fokuserad webbplats publikt.

Den nya sajten, CryptoLists.com, kommer att bli det stora fokusområdet för gruppen under 2022.

Teamet bakom Valutahandel släpper CryptoLists.comCryptoLists.com är en geo IP-baserad webbplats som visar topplistor, recensioner och reportage om cryptovalutor, blockkedjor och diverse plattformar, mäklare samt centraliserade och decentraliserade marknadsplatser som tillhandahåller dessa tjänster.

Många nybörjare, men även etablerade crypto-entusiaster, letar ständigt efter topplistor relaterat till crypto-mynt. Målet för Crypto Lists blir att tillhandahålla ett brett utbud av topplistor, för allt från meme coins, play to earn tokens, stablecoins eller någon annan av de stora antalet kategorier som växt fram de sista åren.

Användandet och investeringar av crypto-valutor i Sverige ligger på drygt 8.3% av befolkningen, ungefär samma siffror som i Storbritannien, visar en rapport från Finbold. Landet där högst andel av befolkningen äger crypto är Thailand, där siffran är strax över 20%.

Crypto Lists tillhandahåller aktuella priser på webbplatsen för nästan alla tillgångar. För närvarande så finns recensioner av drygt 50 crypto-mynt listade. Allt är uppdelat i olika kategorier, så det ska bli enklare och roligare att hitta och besöka sidan. Sidan har tagit hjälp av ett design-team för att få bli mer användarvänlig och roligare att gå runt på än den genomsnittliga crypto-sidan. Även om det finns gott om data och fakta, så ska det vara roligt och spännande att gå runt. ”På Crypto Lists ska man bli inspirerad av att lära sig mer om crypto-valutor”, säger Markus Jalmerot, medgrundare av CryptoLists.com.

Några exempel på synnerligen populära kategorier inkluderar över 20 billiga crypto-mynt, ett 10-tal meme coins, 14 NFT tokens, 7 tokens där man spelar för att tjäna samt ett antal DeFi mynt. Antalet kategorier utökad med jämna mellanrum och innan sommaren så är målet att ha ett 50-tal topplistor för crypto-valutor.

Nyheter om crypto kommer upp dagligen, antingen lite kortare, men även flera längre. För folk som överväger att investera i crypto-valutor, så finns en guide om crypto trading, som tar upp likheter och skillnader mellan plattformar, exchanges och mäklare. För alla som vill gräva lite djupare i hur de bakomliggande blockkedjorna fungerar så finns det även djupgående recensioner för detta.

Initialt så recenseras Ethereum kedjan, Binance Smart Chain, Solana, Terra, Avalanche, Elrond, Fantom, RippleNet och Cronos, men inom kort så kommer ännu fler att synas. Eftersom allt ändras så snabbt inom crypto-världen, så kommer givetvis nya recensioner av både mindre och stora blockkedjor göras den närmaste tiden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>