Hem Nyheter Barracuda Networks förvärvar Zero Trust-bolaget Fyde

Barracuda Networks förvärvar Zero Trust-bolaget Fyde

Publicerat av: Redaktionen

Barracuda stärker nu ytterligare sitt erbjudande inom IT-säkerhet genom att förvärva bolaget Fyde med bas i Silicon Valley.

Barracuda Networks förvärvar Zero Trust-bolaget Fyde 3Köpet ger Barracuda tillgång till avancerade lösningar inom så kallad Zero Trust Network Access (ZTNA) och kunderna kan direkt få tillgång till Fydes lösning via Barracudas plattform CloudGen. Inom några veckor blir den också tillgänglig som tjänst via Barracudas Managed Service Providers.

Fyde gör att företag kan få säker och snabb tillgång till molnbaserade eller lokala applikationer från alla enheter och platser. Med sin ZTNA-lösning matchar man de säkerhetsrisker som traditionellt förknippas med fjärråtkomst genom att alltid se till att rätt person, med rätt enhet och med rätt behörighet kommer åt företagets resurser.

– Distansarbete är här för att stanna. Samtidigt går övergången till molnet snabbt och traditionella perimeterskydd har försvunnit. Fyde erbjuder en kraftfull ZTNA-lösning som fungerar oavsett vilken infrastruktur, enhet och applikation som är aktuell. Med det här förvärvet kan vi erbjuda företag ett nytt sätt att modernisera sin fjärråtkomst, möta globala säkerhets- och behörighetskrav, ge sömlös åtkomst samtidigt som kunderna inte behöver ge avkall på produktiviteten, säger BJ Jenkins, vd på Barracuda Networks.

Fyde har kontor i Palo Alto, USA och Porto, Portugal.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>