Alwy och MyAdvice ingår ny samarbete
Hem Nyheter Alwy och MyAdvice ingår ny samarbete

Alwy och MyAdvice ingår ny samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Fintech-bolaget Alwy erbjuder en ekonomitjänst med ambitionen att förbättra privatpersoners ekonomi och sparande.

Nu ingår man partnerskap med MyAdvice för att göra sparandet enklare för flera.

Samarbetet med MyAdvice gör att MyAdvices användare kommer att kunna följa sina fondportföljer i Alwys tjänst samtidigt som Alwy utökar sitt utbud av fondportföljer.

Alwy och MyAdvice ingår ny samarbete”På Alwy så vill vi göra det så enkelt som det bara går att spendera mindre, spara pengar och på så sätt kunna investera mer. Genom samarbetet med MyAdvice blir det bland annat lättare för flera att följa sitt sparande. ” kommenterar Christoffer Long, VD på Alwy om partnerskapet med MyAdvice.

Alwy och MyAdvice har tecknat ett samarbetsavtal där fler personer får tillgång till ett billigare och smartare sparande.

I första hand leder detta till att MyAdvice användare kan följa sina fondportföljer i Alwys tjänst. I utbyte får Alwys kunder möjligheten att ta del av MyAdvice fondanalyser, förklarande bloggtexter och intervjuer med fondförvaltare.

”Vi är glada och stolta över att leverera MyAdvice fondportföljer till en av Sveriges mest innovativa fond- och sparplattformar. Utöver det erbjuda våra användare en all-inclusive lösning för deras fortsatta fondsparande” säger Douglas Drake, VD på MyAdvice.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>