Almac Group stärker cybersäkerheten med hjälp av Check Point Software
Hem Säkerhet Almac Group stärker cybersäkerheten med hjälp av Check Point Software Technologies

Almac Group stärker cybersäkerheten med hjälp av Check Point Software Technologies

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsföretaget Check Point Software Technologies offentliggör nu att Almac Group, ett internationellt läkemedelsföretag med kontor i Sverige, har valt att uppgradera sitt IT-säkerhetsskydd.

Genom att implementera Check Point Quantom Security Gateways och Quantom IoT Protect har Almac Group fått en fullt utrustad IT-säkerhetsmiljö som också skyddar mot femte generationens cyberhot.

Almac Group är en global aktör inom utveckling och produktion av läkemedel och bioteknik med över 6 000 anställda i Storbritannien, USA, Singapore, Japan, Danmark och Sverige. Pandemin har ställt företaget inför nya utmaningar och på cybersäkerhetssidan har det inte minst handlat om ökade krav på VPN-lösningar. Dessutom är Almac Group beroende av ett komplext nät av affärskritiska tillverknings- och laboratorietekniker, som också inkluderar IoT- och OT-lösningar.

– Vår utrustning har varit svår att säkra upp och skydda även före pandemin, framför allt på grund av dess ålder, komplexa arkitektur och sårbarhet, säger Stephen Park, Principal Security Information Specialist på Almac Group. Problematiken eskalerade under pandemin då allt fler cyberkriminella aktörer siktade in sig både på anställda som arbetade på distans och på uppkopplade enheter.

Dessutom höll vi på att öppna nya verksamheter, flyttade vår mejl till en molnbaserad Microsoft 365-lösning och flyttade delar av utvecklingsarbetet till AWS. Alla förändringar skedde i ett högt tempo och under kort tid. Det gjorde att vi uppmärksammade vårt akuta behov av en bättre fungerande och flexibel säkerhetslösning. För detta vände vi oss till Check Point och har nu ett dynamiskt skydd mot avancerade cyberhot.

Check Point Software förbättrade och förenklade Almac Groups säkerhetsinfrastruktur och levererar nu ett avancerat hotförebyggande skydd till hela organisationen. Lösningarna som implementerats hos Almac Group inkluderar:

Check Point Quantum Security Gateway, som säkrar nätverk och levererar upp till 1,5 Tbps hotförebyggande prestanda med skalbarhet. Quantum DLP (data loss prevention) och Compliance Bladehjälper Almac Group att skydda värdefull data samtidigt som de säkerställer att efterlevnadskraven följs.

Almac Group stärker cybersäkerheten med hjälp av Check Point Software

Almac Group, ett internationellt läkemedelsföretag med kontor i Sverige, har valt att uppgradera sitt IT-säkerhetsskydd

Check Point CloudGuard Network Security. för att skapa ett avancerat och automatiserat hotförebyggande skydd för Almac Groups molntjänster.

Data är skyddad mot de mest sofistikerade femte generationens cyberattacker. Automation stöder snabb implementering och automatisering av CI-/CD-arbetsflöden för utvecklare, samtidigt som enhetlig hantering gör det snabbt och enkelt för säkerhetsteam att säkerställa en enhetlig policy över både lokala och molnbaserade miljöer.

Check Point Quantum IoT Protect, för att skapa ett noll-förtroendeskydd för Almac Groups IoT-/OT-/ICS-/SCADA-miljöer. Quantum IoT Protect identifierar alla IoT-enheter och bedömer dess risk. Den förhindrar att otillåtna enheter kan få tillgång till nätverket genom noll-förtroendeskyddet och blockerar alla hot mot IoT-enheterna. Noll-förtroendepolicyn kan skräddarsys för varje enhet vilket tillåter dem att vara skyddade från första sekund de är en del av nätverket.

Check Point Harmony Connect för att skapa samma hotförebyggande skydd, åtkomstkontroll och dataskydd för Almac Groups alla fjärranvändare och filialer utan att kräva lokala brandväggar. Lokalkontor ansluter till internet och företagets molntillgångar via en tredjeparts SD-WAN-lösning som integreras med Harmony Connect. Detta ger Almac Group centraliserad kontroll och översikt över alla anslutningar och data samtidigt som de försäkrar sig om en uppdaterad och modern helhetslösning för cybersäkerhet.

– Vi är glada över att kunna hjälpa Almac Group att få ett avancerat skydd mot kända och till och med nya hot, såsom Log4j-sårbarheten, säger Rupal Hollenbeck, Chief Commercial Officer på Check Point Software. Samtidigt ger Check Points innovativa molnbaserade lösning dem en detaljerad översikt, vilket eliminerar behovet av att kombinera olika lösningar för deras verksamhet belägen på olika platser, med olika nätverk och internetanslutningar samt med många specialiserade IoT-enheter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>