Stripe tillkännager ett nytt globalt partnerprogram för betalningar online
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Stripe tillkännager ett nytt globalt partnerprogram för betalningar online

Stripe tillkännager ett nytt globalt partnerprogram för betalningar online

Publicerat av: Redaktionen

Stripe, en finansiell infrastrukturplattform för företag, lanserade idag Stripe Partner Ecosystem, ett nytt partnerprogram med ledande företag vars tjänster gör det möjligt för Stripe-användare att växa sina affärer i internetekonomin.

Programmet gör det lättare för företag att få kontakt med rätt partners för deras specifika mål.

Stripe-partners som deltar inkluderar tusentals företag som driver internetekonomin framåt. Här kan bland annat nämnas Shopify, Squarespace, Wix, WooCommerce och Xero.

Ökad efterfrågan på tredjepartsteknik och betalningsexpertis har vuxit, tillsammans med ett ökat antagande av SaaS-verktyg, molninfrastruktur och e-handelsplattformar.

– Genom att utöka våra partnerskap och introducera en omfattande uppsättning partnerresurser kommer företag runt om i världen att snabbare gå över till onlinehandel. Stripe Partner Ecosystem kommer att ge fler partners möjlighet att leverera moderniserad finansiell infrastruktur och digitala upplevelser till sina kunder, samtidigt som de skapar nya möjligheter för partners att växa med Stripe, säger Dorothy Copeland, chef för globala partnerskap och allianser på Stripe.

Sulabh Agarwal, som leder Accentures betalningsgrupp globalt säger;

– Betalningslandskapet är komplext, med företag som utmanas att tillhandahålla sömlösa och säkra upplevelser i snabb takt, samtidigt som de navigerar bland äldre infrastruktur, finansiell efterlevnad och ständigt föränderliga konsumentpreferenser. Genom att smälta samman Stripes produkter och Accentures djupa branschexpertis och tekniska kapacitet kan vi hjälpa våra kunder accelererar sina betalningstransformationsresor och skapar exceptionella handelsupplevelser som möjliggör innovativa affärsmodelle.

Stripe tillkännager ett nytt globalt partnerprogram för betalningar onlineProgrammet inkluderar också globala teknikföretag och molntjänster som Amazon Web Services, MuleSoft, ServiceNow och Snowflake.

De går med i företag som Intuit och Salesforce som har arbetat med Stripe i flera år.

Stödjer partners i alla skeden av deras resa

Stripe Partner Ecosystem kommer att utrusta dessa expertföretag med en komplett uppsättning resurser för att bygga produkter och tjänster på Stripes infrastruktur, inklusive:

  • Omfattande affärs- och teknisk utbildning levererad via inlärning i egen takt, direktsända tutorials och workshops.
  • Teknisk certifiering för betalningsarkitekter och utvecklare, teknisk support och nya implementeringsguider som gör det möjligt för partners att framgångsrikt distribuera Stripe-produkter.
  • Mer än 80 Partner Solution Blueprints för att bygga finansiell infrastruktur med Stripe.
  • Marknadsföringsguider och “co-marketing funds” för att hjälpa partners att framgångsrikt marknadsföra sin Stripe-expertis.
  • Samförsäljningsfördelar som opportunity registration och tracking, tillgång till verktyg för kartläggning av gemensamma konton och incitament för nya företag.
  • Guider för bästa praxis för att göra det möjligt för teknikpartners att bygga inbäddade betalningslösningar och integrationer (”Stripe Connectors”) till tredje parts e-handels-, ERP- och CRM-plattformar.
  • “Specialization designations” för partners med djup expertis kring Stripe-produkter och -teknologier som e-handel, CRM, ERP och specifika branschbehov.
  • En katalog för att koppla samman partners och företag.

Dessa program och resurser är tillgängliga genom en strömlinjeformad digital partnerupplevelse i Stripes partnerportal. Stripe Partner Ecosystem kommer att fortsätta att lägga till partners och resurser och bygga ut de nätverk företag behöver för att lyckas online.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>