Vet du vilka cyberhot som finns i framtiden träffa Len Noe
Hem Säkerhet Vet du vilka cyberhot som finns i framtiden träffa Len Noe

Vet du vilka cyberhot som finns i framtiden träffa Len Noe

Publicerat av: Redaktionen

Hur ser nästa cyberfiende ut?

Säkerhetsproffs arbetar outtröttligt med att upptäcka och försvara sig mot nya attacker, men spelets regler är på väg att förändras.

In kommer ett helt nytt hot. Människor med inopererad teknologi som har förmågan att direkt interagera med din teknik. Det här är inte science fiction, det här är ett i högsta grad reellt hot som många bland oss inte ens vet existerar. Genom att använda inopererad teknologi kan biohackers attackera löst anslutna enheter och till och med plantera ransomware med liten eller ingen fysisk påverkan. Människorna är verktyget och målet för attacken. I en värld där implantat, bedrägeri, AI och identitet kolliderar, hur kan vi utveckla säkerheten när gränserna mellan mänsklighet och teknik inte längre existerar. Är ditt säkerhetsteam redo?

Vet du vilka cyberhot som finns i framtiden träffa Len NoeLen Noe är en White Hat Hacker som arbetar hos cybersäkerhetsföretaget CyberArk med att hjälpa verksamheter minska sin cyberrisk genom att få kontroll på identitetshantering och säkerhetsregler för access till verksamhetens information. Len är en internationell säkerhetsföreläsare som har gjort framträdanden i över 20 länder och vid flera stora säkerhetskonferenser världen över. Före 2001 var Len själv en Black/Grey Hat Hacker och lärde sig de flesta av sina färdigheter genom praktisk tillämpning.

Len har tillbringat 20 år inom områdena webbutveckling, systemteknik/administration, arkitektur, kodning och de senaste 6 åren med fokus på informationssäkerhet ur en angripares perspektiv. Han är en av de främsta inom BioHacking och använder mikrochipimplantat i sin kropp för att visa hur man kan påverka systemen.

Len Noe kommer till Stockholm för att tala på Nordic IT Security den 12–15 maj och du har då möjlighet att få träffa honom och tala om biohackers och de nya hoten mot vårt IT-stöd.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>