Mastercards partnerskapsprogram FINITIV till Moraföretaget Kwikk
Hem företag Mastercards partnerskapsprogram FINITIV till Moraföretaget Kwikk

Mastercards partnerskapsprogram FINITIV till Moraföretaget Kwikk

Publicerat av: Redaktionen

Fintechbolaget Kwikk (Sokwikk AB) är ett av 15 utvalda startups, varav fem svenska, som deltar i höstens upplaga av partnerskapsprogrammet Lighthouse FINITIV som drivs av Mastercard.

Mastercard Lighthouse FINITIV är ett innovationsprogram som är utformat för att skapa och skala social påverkan och arbeta för FN:s mål om hållbar utveckling.

Under programmet kommer de 15 bolagen att få presentera sina lösningar samt diskutera möjliga samarbetsområden med företag som Mastercard, SEB, Swedbank och OP Group. Deltagarna kommer också presenteras för ett hundratal investerare, träffa tillväxtrådgivare och få vägledning av marknadsförings- och kommunikationsstrateger.

”Vi är oerhört glada och stolta över att bli utvalda av Mastercard att delta i Lighthouse FINITIV” säger David Forsberg, VD och medgrundare av Kwikk. ”Den här möjligheten är ett stort steg framåt mot vårt mål att hjälpa små och medelstora företag att växa med snabba digitala verktyg som alla kan använda. Tillsammans med Mastercard och deras partners har vi möjligheten att skapa en jämlik spelplan mellan lokala företag och storbolag, både i Sverige och andra delar av världen.”

Mastercards partnerskapsprogram FINITIV till Moraföretaget Kwikk”Energin och innovationen som dessa fintech-företag bidrar med är imponerande. Det var ett tufft beslut att välja ut 15 företag bland alla sökande, men vi ser mycket fram emot att börja samarbeta med några av de mest lovande fintech-företagen i regionen i höst” säger Mats Taraldsson, chef för Innovation, Fintech and Impact Tech Engagement på Mastercard Norden och Baltikum.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>