GU Ventures VD deltar i digital lunch-session om investeringar i hårdvara
Hem FÖRETAG GU Ventures VD deltar i digital lunch-session om investeringar i hårdvara

GU Ventures VD deltar i digital lunch-session om investeringar i hårdvara

Publicerat av: Redaktionen

Breakit Sessions är ett koncept av nyhetssighten Breakit som ger läsarna möjlighet att fördjupa sig i högaktuella ämnen.

Ämnet under denna digitala lunch-session kommer att handla om investeringar i hårdvara och kommer att gå av stapeln den 21 mars kl 12:00-12:40.

Vår VD Klementina Österberg kommer delta tillsammans med Jane Walerud, investerare och grundare Paebbl och Erik Engellau-Nilsson, managing partner Norrsken Launcher. Här kommer de att dela med sig av insikter och strategier, för både investerare och entreprenörer, för att navigera i den komplexa och spännande världen av hårdvaruinvesteringar.

Så här beskriver Breakit evenemanget:

“Tillväxt och hype har bytts ut mot och uthållighet och innovation. Och efterfrågan har skiftat från mjukvara och appar till avancerad teknik och samhällsutmaningar – inte minst företag med hårdvarukomponenter.

Välkommen till en digital lunch-session om investeringar i hårdvara, den 21 mars kl 12:00-12:40.

GU Ventures VD deltar i digital lunch-session om investeringar i hårdvaraEfter ett decennium i relativ stillhet och i skuggan av stora investeringar i mjukvara, bubblar det nu i hårdvarusektorn. Allt fler investerare och visionära entreprenörer vänder blickarna mot framförallt områden som greentech och deeptech.

Som en bransch som ständigt förändras och driver innovation framåt, erbjuder hårdvarusektorn en rad möjligheter för investerare och entreprenörer.

Medan investeringar inom mjukvarusektorn har kunnat leverera snabb tillväxt och lönsamhet, är investeringar i hårdvara mer komplexa, riskfyllda och tar lång tid. Förutom risken och den långa tidshorisonten står även bolagen för en annan stor utmaning – att få in kapital.

Under denna digitala session ska vi fördjupa oss i investeringar i hårdvarusektorn och diskutera komplexiteten kring investeringar inom hårdvaruteknik – men också möjligheterna.”

Läs mer och anmäl dig HÄR

Breakit Sessions är ett exklusivt koncept för Premium-prenumeranter.

 

Relaterade Artiklar