Dialectkedjan fortsätter att växa och välkomnar E-Com i Hudiksvall som ny medlem
Hem Nyheter Dialectkedjan fortsätter att växa och välkomnar E-Com i Hudiksvall som ny medlem

Dialectkedjan fortsätter att växa och välkomnar E-Com i Hudiksvall som ny medlem

Publicerat av: Redaktionen

Dialects vision är att vara Sveriges ledande partner inom smarta digitala lösningar.

Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av IT, telefoni och fordonslösningar som underlättar i vardagen för våra kunder.

Dialect har som målsättning att fortsätta växa geografiskt och med ett brett kunnande och stort engagemang erbjuda våra kunder smarta lösningar.

Dialectkedjan fortsätter att växa och välkomnar E-Com i Hudiksvall som ny medlem

E-Com som nu blir Dialect Hudiksvall per 1 oktober 2022.

Nu har Dialect i linje med vår strategi fått ytterligare en medlem i kedjan och finns från och med 1 oktober i Hudiksvall. Företagscentret som drivs av Henric Lööv med personal har varit verksamma i Hudiksvall sedan 1994.

-Vi ser med tillförsikt fram emot att bli en del av Dialectkedjan. Vi är kända i Hudiksvall för vår höga service och med hjälp av Dialect så kan vi nu erbjuda ett ännu bredare utbud av produkter och tjänster till våra kunder, säger Henric Lööv, ägare av E-Com.

-Dialect Hudiksvall blir en spännande ny medlem som vi varmt välkomnar in i vår kedja. De ligger geografiskt rätt till i vår expansionsplan och de har en väldigt stark position på sin lokala marknad. Med hjälp av Dialects tjänsteutbud kommer de att kunna bredda sin affär mot både nya och befintliga kunder på ett väldigt bra och värdeskapande sätt, säger Dialects VD, Victor Jannering.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>