VD-byte på Movestic
Hem Försäkring Sara Lindberg blir tillförordnad VD för Movestic

Sara Lindberg blir tillförordnad VD för Movestic

Publicerat av: Redaktionen

Linnéa Ecorcheville lämnar Movestic för att bli VD för Pension & Försäkring i SEB. Tillförordnad VD för Movestic blir Sara Lindberg, på bolaget sedan 2015 och idag chef för Kund & Process på Movestic.

Efter åtta år på Movestic, varav de första två i styrelsen och sedan sex år som VD, lämnar Linnéa Ecorcheville bolaget för att med start i januari 2024 tillträda rollen som VD för Pension & Försäkring i SEB.

Movestics styrelse har utsett Sara Lindberg, idag chef för Kund & Process, till tillförordnad VD från och med den 15 augusti 2023.

VD-byte på Movestic

Sara Lindberg, tillförordnad VD, Movestic

– Efter åtta framgångsrika år på Movestic vill vi önska Linnéa lycka till i sin nya roll. Hon har varit en stark ledare för Movestic under en period när branschen genomgått stora förändringar. Hon har även varit ett mycket bra stöd för mig, styrelsen och den bredare Chesnara-gruppen. Jag vill också gratulera Sara till utnämningen som tillförordnad VD. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med Movestic-teamet för att genomföra vår långsiktiga strategi efter en mycket stark start på 2023, säger Steve Murray, VD för Movestics ägarbolag brittiska Chesnara Plc.

– Det har varit en förmån att få arbeta med alla på Movestic under så lång tid. Liv- och pensionsmarknaden har genomgått stora förändringar under de senaste åren, och det har varit en intressant och utvecklande tid för mig och för bolaget. Jag lämnar efter mig en stark organisation med en mycket erfaren ledning, och önskar dem all lycka i framtiden, säger Linnéa Ecorcheville.

– Jag ser fram emot att arbeta närmare vår styrelse och tillsammans med dem, ledningen och alla Movestic-kollegor fortsätta utvecklingen av verksamheten i enlighet med vår fastslagna strategi, säger Sara Lindberg. I samband med att det blir alltmer individuellt hur vi lever, arbetar, och när vi vill gå i pension i Sverige utvecklas kundernas behov av individuella lösningar för att säkra sin framtida finansiella trygghet. Vårt arbete med att förse kunder, partners och deras kunder med lösningar för framtidens pensionsmarknad fortsätter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>