Nexer bygger ny webb åt känd bostadsutvecklare

Ikano Bostad samarbetar med Nexer, tidigare Sigma IT, för att skapa en ny inspirerande webbplats.

Nexer bygger ny webb åt känd bostadsutvecklare

Fokus ligger på kundupplevelse och modern funktionalitet.

Nexer genomförde förra året en förstudie för Ikano Bostads nya webblösning. Nu fortsätter samarbetet med att ta fram en webblösning baserad på EpiServer Cloud, Sveriges ledande CMS. Tillsammans har även ny design och UX-design arbetats fram.

EpiServers molntjänster erbjuder skalbarhet och hög hastighet och är en stabil och robust plattform. Allt är byggt på molnplattformen Microsoft Azure. Nexer är sedan många år partner till EpiServer och Microsoft.

– Vi är glada över att ha fått fortsatt förtroende från Ikano Bostad. Genom sin nya webblösning kommer Ikano få bättre förutsättningar att fortsätta utveckla sin affär, säger Tony Albinsson, Business Manager på Nexer.

Ikano Bostad står inför en mängd spännande möjligheter för både nya och befintliga bostadsintressenter. På ikanobostad.se börjar många resan till förändring. En förändring där Ikano Bostad som fastighetsbolag kan vara en länk in i ett större sammanhang.

– Genom ett mycket bra samarbete har vi nu en bra grund för att skapa nästa nivå av kundupplevelse för Ikano Bostads webbesökare. Webbplatsen kommer att ge Ikano Bostad nya möjligheter till förbättrad kunddialog, säger Peter Knapp, Business Manager på Nexer.

Ikano Bostads nya webb lanseras under våren 2021, och kunderna kommer att kunna följa arbetet genom access till en betasajt.