En guide hjälper ditt företag hitta bästa avtal för kortinlösen
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning En guide hjälper nu ditt företag hitta bästa avtal för kortinlösen

En guide hjälper nu ditt företag hitta bästa avtal för kortinlösen

Publicerat av: Redaktionen

Alla företag som vill erbjuda sina kunder möjligheten med att betala med kort måste bestämma sig för ett specifikt avtal med kortinlösen.

Det finns några på marknaden att välja mellan och valet blir lättare med hjälp av en enkel jämförelse.

Dagligen gör vi olika jämförelser och på nätet finns flera olika sajter som kan hjälpa oss inom olika branscher. All viktig information finns lättillgänglig och det blir lättare att finna ett alternativ som fyller ens behov. Den största skillnaden mellan olika kortinlösen på marknaden är vad man måste betala för tjänsten.

Med en del kan det även vara skillnad gällande tillgång till kundtjänst. Om man även kan komma i kontakt med dem på kvällar och helger, och om det finns personal som talar svenska. Är ditt företag inom en bransch som är aktiv på kvällar och helger, så kan det vara betryggande att veta att kundtjänsten är kontaktbar då.

Betalvalet guidar dig

Låt guiden hos betalvalet hjälpa dig att hitta det bästa valet för dig. Fundera på vad ditt företag behöver och titta på skillnaderna mellan de olika inlösare som finns. Hur viktigt är det med flexibla öppettider på kundtjänst och finns det ett behov av bokföringsprogram?

En guide hjälper ditt företag hitta bästa avtal för kortinlösenMed guiden får du snabbt en översikt över vad som finns att välja mellan. Det finns flera olika sätt för kunderna att betala. Inte enbart med kort, utan även med hjälp av digitala plånböcker. Vilket kommer göra många kunder nöjda och en anledning till att komma tillbaka.

Använd dig av den kostnadsfria funktionen för att jämföra mellan de olika alternativen. Efter att du har fyllt i uppgifter som kortomsättning per månad och genomsnittligt transaktionsbelopp, får du snabbt svar på vad det kommer kosta ditt företag.

Vad betalar du för?

Kontrollera vad det är du kommer betala för. Kanske kommer kostnaderna för ditt företag att gynnas av att byta inlösenavtal. Det finns en smidig kalkylator som hjälper dig att jämföra kostnaderna och du får se hur mycket du kommer spara med ett nytt inlösenavtal.

Många är vana vid att anlita storbanker, men det finns andra aktörer. De kan både vara billigare och bättre för dig. Som chansen till att finna ett avtal som kommer med lägre kostnader och lättare att få kontakt med kundtjänst. Fundera över vad det är som är viktigast för er. Fördjupa er i detaljerna, sök efter ett avtal som passar ert företag bäst och få samtidigt chansen till att få lägre månadskostnader.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>