Säkra utökar sin närvaro i norra Sverige
Hem Försäkring Säkra utökar sin närvaro i norra Sverige

Säkra utökar sin närvaro i norra Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Säkra förvärvar livförmedlarbolagen Nobu och Harald Invest.

Därmed utökar man sin närvaro i norra Sverige.

Den Norrlandsbaserade livförmedlaren Nobu bildades 2017 och drivs av vd och grundare Christoffer Eldskott. Med bas i Umeå erbjuder företaget finansiell rådgivning till kunder längs hela Norrlandskusten.

Säkra utökar sin närvaro i norra Sverige

Fredrik Käll

Harald Invest grundades 2016 av vd Alexander Harald. Bolaget har sitt säte i Skellefteå och fokuserar, liksom Nobu, primärt på ekonomisk rådgivning gentemot ägarledda bolag och förmögna privatpersoner.

”Med dessa förvärv fortsätter vi att stärka upp vår lokala närvaro i norra Sverige. Vi har historiskt vuxit starkt på saksidan så det är fantastiskt roligt att nu även kunna utöka vårt livteam i Norrland med nya skickliga kollegor från Nobu och Harald Invest”, säger Fredrik Käll, affärsområdeschef Liv & Pension vid Säkra.

Så här kommenterar de båda bolagen affären:

”Vi ser fram emot att bli en del av Säkra. Vi har samma syn när det gäller att sätta kunden i främsta rummet och kan som en del av deras organisation erbjuda våra kunder marknadsledande tjänster inom alla områden”, säger Christoffer Eldskott.

”Säkra är helt rätt partner för oss. Vi kan fortsätta att arbeta nära våra kunder och göra det som vi är bäst på samtidigt som vi får stöd inom alla centrala delar”, säger Alexander Harald.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>