Hem Nyheter Acronis ingår partnerskap med World Economic Forum Centre for Cybersecurity för att stoppa tillväxten av cyberbrott

Acronis ingår partnerskap med World Economic Forum Centre for Cybersecurity för att stoppa tillväxten av cyberbrott

Publicerat av: Redaktionen

Acronis och World Economic Forum Centre for Cybersecurity ingår idag ett nytt partnerskap för att bekämpa de snabbt växande cyberbrotten globalt.

Acronis ingår partnerskap med World Economic Forum Centre for Cybersecurity för att stoppa tillväxten av cyberbrott 3Genom att den digitala ekonomin utgör en ständigt ökande tillväxtfaktor i hela världen så har cybersäkerhet blivit en viktig fråga. Med hjälp av företrädare för näringslivet, myndigheter, civilsamhället, akademin och många andra sektorer vill World Economic Forum Centre for Cybersecurity visa att cybersäkerhet erbjuder konkurrensfördelar som är värdeskapande för allmänna och privata organisationer.

Inom ramen för samarbetet kommer Acronis bidra med kunskaper om cyberskydd och ta fram innovativa lösningar för framtida utmaningar. Acronis kommer driva projekt om cyberrisker och företagsstyrning med syfte att skapa en grundläggande förståelse för de viktigaste frågorna inom cybersäkerhet och samtidigt ge råd om strategier för säkerhet och cyberstabilitet.

– I forumets senaste rapport om globala risker uppgavs de fem främsta riskerna vara relaterade
till cybersäkerhet där cyberattacker och datastöld ansågs vara mest akuta. Då Acronis kan ge en
helhetsbild över skyddet som dagens institutioner behöver, kan vi förse företrädarna för
näringsliv och myndigheter med relevanta verktyg och ramverk för att möta dagens krav inom
cybersäkerhet, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och vd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>