WealthTech-företaget Strictly Money erbjuder nu förregistrering med gratis aktier
Hem FINANS WealthTech-företaget Strictly Money erbjuder nu förregistrering med gratis aktier

WealthTech-företaget Strictly Money erbjuder nu förregistrering med gratis aktier

Publicerat av: Redaktionen

Det framväxande brittiska WealthTech-företaget Strictly Money erbjuder förregistrering med gratis aktier för att engagera potentiella användare kring kommande produkter.

Strictly Money Limited, ett Londonbaserat Wealthtech-företag i tidigt stadium, kommer att lansera sina innovativa betalkortsprodukter och tjänster senare under 2024.

WealthTech-företaget Strictly Money erbjuder förregistrering med gratis aktier

Will Povey är VD för Strictly Money som erbjuder förregistrering med gratis aktier.

Företaget strävar efter att utveckla varumärkeskännedom i Storbritannien, Irland och Skandinavien och säkra potentiella produktanvändare innan produktlansering.
Som en del av detta initiativ erbjuder företaget potentiella användare möjligheten att föranmäla dig för att få information om företaget och dess produkter och få 1 000 stamaktier i bolaget utan vederlag (till ett ungefärligt värde av £350 – £500).

Erbjudandet är utformat för att engagera potentiella användare och bygga en gemenskap runt kommande produkter och tjänster. Genom att föranmäla sig får individer inte bara tillgång till exklusiv information om företaget och dess erbjudanden men blir också aktieägare, och samordnar sina intressen med företagets framgångar.

Strictly Money försöker aktivt få kontakt med förmögna investerare, HNWI:er (high net worth-individer), entreprenörer, aktiva pensionärer och de som strävar efter att bygga välstånd. Företagets vision och innovativa tillvägagångssätt har redan fått uppmärksamhet, och det är redo att göra ett betydande avtryck inom fintech-sektorn.

VD Will Povey säger:
“Vi är glada över att introducera våra banbrytande betalkortsprodukter och tjänster för marknaden. Genom att erbjuda förhandsregistrering och gratisandelar strävar vi efter att engagera potentiella användare och bygga en gemenskap kring vårt varumärke.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>