Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Åre 19-21 april 2023!

april 19 - april 21

Välkommen till Åre 19-21 april 2023!

Det är något speciellt som händer när man samlar människor under ett och samma tak, där fjällnära aktiviteter kombineras med nätverkande och inspiration.

När vi i år, efter närmare två år av väntan, åter igen kunde arrangera ett fysiskt evenemang, var det viktigare än någonsin att kunna ses för att knyta kontakter.

Det är i personliga möten som vi kan hitta oväntade vägar för affärer och hållbar tillväxt.

Åre Business Forum samlar personer och bolag från olika branscher och positioner, där mångfalden skapar en intressant dynamik och nytänkande. Visionen är att vara Nordens Davos, en mötesplats för nyckelpersoner från näringsliv och politik, alla med ett gemensamt intresse för hållbara affärer, nya kontakter och att skapa tillväxt i Sverige och Norden.

Anmälan öppnar fredag 9 december.

Delningsekonomi – hot eller möjlighet?
Varmt välkommen till givande och intressanta dagar i Åre!

Detaljer

Start:
april 19
Slutar:
april 21
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>