Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kostnadsoptimering för publika molntjänster – Paneldiskussion med Basefarms experter

2020-12-10 @ 09:00 - 10:15 CET

Kostnadsoptimering för publika molntjänster – Paneldiskussion med Basefarms experter 2

Alan McDonald, Head of Professional Services, modererar diskussionen med experter från Basefarms Professional Services team; Geoff Barnett och Victor Dantas Mehmeri.

Tillsammans diskuterar de verktyg som kan identifiera onödiga kostnader och korrigeringar som kan minska dessa. Från enkla ändringar som kan utföras idag, till komplexa ändringar i arkitekturen som minskar driftskostnader på lång sikt.

Diskussionen fokuserar på optimering av existerande workloads i AWS, Azure eller GCP, med tips på generella best practices samt specifika överväganden för varje leverantör.

Observera att hela sändningen sker på engelska.

Kostnadsoptimering för publika molntjänster – Paneldiskussion med Basefarms experter 3

Detaljer

Datum:
2020-12-10
Tid:
09:00 - 10:15 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://basefarm.se/kostnadsoptimering-for-publika-molntjanster-paneldiskussion-med-basefarms-experter/

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>