Zaplox i nytt partneravtal med Akia
Hem Fastigheter Zaplox i nytt partneravtal med Akia

Zaplox i nytt partneravtal med Akia

Publicerat av: Redaktionen

Zaplox AB (publ) (”Zaplox”), som erbjuder hotell och kasinon en kontaktfri mobil gästresa för en smidig, säker och engagerande gästupplevelse, meddelar att man tecknat ett strategiskt partnerskapsavtal med molnbaserade gästmeddelandeleverantören Akia för den nordamerikanska och europeiska hotellmarknaden.

Akia, som har ca 1000 kunder primärt i Nordamerika är en ledande leverantör av en kommunikationsplattform för automatisering av arbetsflöden, kund/gäst- kommunikation och textmeddelanden.

Det nya partnerskapet bildar en marknadsdrivande allians som kompletterar och ökar konkurrenskraften i den kontaktfria mobila gästresan och stödjer hotellägarens digitaliseringsresa.

Zaplox i nytt partneravtal med AkiaDen urbana resenärens ökande krav på digitala och smarta ”gör-det-själv” lösningar har kommit att förändra spelplanen för hotellägare och dess förväntade sätt att erbjuda service. Akia är en molnbaserad kommunikationsplattform som gör det möjligt för hotellpersonal och gäst att kommunicera direkt med varandra för att bland annat hantera serviceärenden. Plattformen samlar smidigt all gästkommunikation i en och samma inkorg oavsett kommunikationskanal och kan dessutom tillhandahålla automatiserade svar på vanligt förekommande frågor.

Det nya partnerskapet medför flera fördelar för bolagen, förutom gemensamma sälj- och marknadsinsatser i Nordamerika och Europa adderas även högt efterfrågad funktionalitet till bådas produkterbjudande. För Akias kunder innebär partnerskapet med Zaplox ett fördelaktigt digitalt försprång då man nu kan erbjuda funktionalitet för mobil in-/utcheckning och mobila nycklar i en och samma lösning. För Zaplox del betyder samarbetet med Akia att bolagets mobila gästresa utökas med fler alternativ för gästkommunikation som görs direkt tillgängliga i Zaplox ledande gästfokuserade lösningar.

”Zaplox partnerstrategi fördjupar och breddar vårt produkterbjudande genom nya integrationer och funktioner från partners. Kombinationen av Akia och Zaplox ger hotellgästen en förhöjd och mer personlig hotellupplevelse och hotellet rätt förutsättningar för att fullt ut erbjuda en komplett mobil gästresa. Gästkommunikationen har alltid varit en hörnsten i hur hotell bedrivs och hur service erbjuds. Med dagens digitala krav ska gäster, via sin egen mobiltelefon kunna kommunicera med hotellet dygnet runt, oavsett var de befinner sig och både före, under och efter sin vistelse. Det nya partnerskapet innebär att vi ömsesidigt kan stärka våra respektive lösningar ytterligare för att kunna möta de nya gästkriterierna och därmed attrahera fler kunder”, säger Even Frydenberg, VD Zaplox

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>