Yaytrade med svensk delegation under London Tech Week 2018

Under London Tech Week 2018 i juni var Yaytrade ett av fyrtio utvalda företag att delta från Sverige bland ”The most promising Future Unicorns tech start-ups from Sweden”.

Yaytrade med svensk delegation under London Tech Week 2018 1Den svenska satsningen på London Tech Week drivs av Almi Invest, Tillväxtverket, Vinnova och Business Sweden i samarbete med Department of International Trade, Svenska Handelskammaren i London och Sveriges ambassad i London. Syftet med resan var att delta på olika arrangemang och träffa utvalda venturekapitalbolag i Europa på deras hemmaplan, nätverka och gå på en rad olika föredrag inom olika områden.

– Vårt deltagande och inbjudan till London Tech Week visar ytterligare på den skalbara och internationellt genomslagskraftiga plattform, tjänst- och affärsmodell som Yaytrade utvecklat. Både investerare och företag börjar starkt få upp ögonen för oss och vårt härliga team som gör ett fantastiskt jobb både på hemmaplan och ute i Europa, berättar David Knape, VD och grundare.

Besöket avslutades med en mottagning hos den svenska ambassadören Torbjörn Sohlström i London.

– Att ha fått nätverka och träffa ett stort antal intressanta venturekapitalbolag och andra startups under denna vecka har varit väldigt utvecklande för oss och gett oss viktiga kontakter inför den vidare utlandsetablering Yaytrade står inför senare i år, tillägger Jon Berglund, CMO och grundare.