XMReality vinner upphandling och tecknar ramavtal för Social Housing i UK
Hem Fastigheter XMReality vinner nu upphandling och tecknar ramavtal för Social Housing i UK

XMReality vinner nu upphandling och tecknar ramavtal för Social Housing i UK

Publicerat av: Redaktionen

Procurement for Housing (PfH) och XMReality har tecknat ett ramavtal för leverans av XMReality Remote Guidance.

Tillgång till Remote Guidance har efterfrågats av PfHs medlemsorganisationer och är nu en katalogprodukt.

PfH är ledande inom Storbritanniens ekonomiskt överkomliga bostäder, så kallad social housing, kända för det värde de hjälper sina medlemmar att skapa från ramavtal med underleverantörer. Deras 1000+ medlemsorganisationer förvaltar tillsammans över 3,9 miljoner fastigheter. Alla PfH-medlemmar har tillgång till en rad inköpstjänster inklusive dedikerade ramverk som erbjuder bästa värde från marknadsledande leverantörer, som XMReality nu kommer att vara en del av. Målet för PfH är att erbjuda lösningar utformade för att hjälpa medlemmarna att sänka kostnader, öka kontrollen, transparensen och effektiviteten.

XMReality vinner upphandling och tecknar ramavtal för Social Housing i UK”Denna upphandling är ett tydligt bevis på värdet, trovärdigheten och kvaliteten hos vår produkt. Avtalet ger oss tillgång till många aktörer inom branschen. Avtalet som sådan garanterar inga beställningar, men alla 1000+ medlemmar kommer att ges tillgång till vår tjänst via ramavtalet”, säger Andreas Jonsson, Chief Business Development Officer XMReality. ”Det typiska användningsområdet är en central fastighetsservice som snabbt hjälper en hyresgäst i lägenheten utan att behöva åka dit.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>