Xenolith pitchar i en av Sveriges största företagspoddar

I Businesspodden, där flera av Sveriges främsta entreprenörer är gäster, pitchar varje vecka tre olika bolag som lyssnarna kan rösta på.

Xenolith pitchar i en av Sveriges största företagspoddar 1I veckans avsnitt pitchar Parkföretaget Xenolith AB sin produkt IOdesk, en onlinetjänst för kundsupport med stöd av AI.

Businesspodden startade 2015 och veckans avsnitt var deras 182 avsnitt. Varje vecka får tre nystartade företag pitcha sin ide i podden och sedan får lyssnarna rösta på den pitch de tycker bäst om.

Bland de tre företagen finns Xenolith AB.

– Vi brinner för att med hjälp av AI skapa en enklare och bättre kommunikation företag och kund emellan. Med lyssnarnas stöd så kan vi fortsätta att göra just detta, säger Robert Roos, VD på Xenolith AB.

Xenolith är med och tävlar om en finalplats på Businesspodden Awards, Sveriges största entreprenörsfest, som går av stapeln den 26 september i Globens annex i Stockholm. Under kvällen kommer en live-röstning genomföras för att utse ”Lyssnarnas Business” och ”Årets Business” med en vinstsumma på 100 000 kr.