Workday fortsätter att växa i EMEA-regionen

Idag navigerar ekonomichefer i en föränderlig finansvärld – med ett dynamiskt klimat som drivs av tekniska framsteg, skiftande affärsmodeller och nya konkurrenter.

Workday fortsätter att växa i EMEA-regionen 1Dessa utmaningar kräver lösningar som möjliggör snabbare innovation och mer exakta prognoser och insikter som hjälper företag att snabbt svara och anpassa sig till hur marknaden förändras.

Workdays ekonomilösning utgår från ett enda system som låter företag planera, genomföra, analysera och växa – drivet av maskininlärning och ett brinnande engagemang för kundservice. Genom avancerade analyser av makrotrender och insikter och maskininlärning som automatiserar manuella processer och sparar tid hjälper Workday organisationer att bli mer flexibla.

Organisationer som nyligen valt eller nyligen implementerat Workdays ekonomilösning:

• Career Partner Group, med huvudkontor i München, är den snabbast växande privata universitetsgruppen i Tyskland med mer än 23 000 studenter inskrivna i fyra typer av program: onlinekurser, dubbla studier, deltidsstudier och företagsutbildningar.
• NetEnt, med huvudkontor i Stockholm, är en ledande leverantör av premiumspellösningar till världens mest framgångsrika onlinecasinon.
• Polestar, med huvudkontor i Göteborg, är ett premiumvarumärke för elbilar som gemensamt ägs av Volvo Car Group och Zhejiang Geely Holding. Polestar grundades 2017 och designar, utvecklar och producerar elektriska prestandabilar.
• Syncron, baserat i Stockholm, är en leverantör av mjukvara och tjänster för optimering av eftermarknadshantering. Företaget grundades 1990 och har nu kontor i USA, Storbritannien, Japan, Frankrike, Tyskland, Italien, Indien och Polen.
• Tamedia, med huvudkontor i Zürich, Schweiz, är landets största mediekoncern med en portfölj av dagstidningar, veckotidningar, tidskrifter och digitala plattformar samt egna tryckerier.
Dessa företag ingår i Workdays kundcommunity tillsammans med en rad andra användare av Workdays ekonomilösning.

Med Workday kommer dessa organisationer kunna:

• Automatisera arbetsintensiva processer med maskininlärning.
• Fatta snabbare, mer informerade beslut.

Kommentarer kring nyheterna

“Företag i hela Europa fortsätter att välja Workdays ekonomilösning för en mer effektiv hantering av ekonomi och verksamhet,” säger Carolyn Horne, VD, EMEA, Workday. ”Med Workdays ekonomisystem kan våra kunder snabbt och enkelt konfigurera strukturer och processer som förenklar när man går in på en ny marknad, släpper nya produkter eller integrerar nya enheter. De kan lätt anpassa sig oavsett vad framtiden erbjuder och hur snabbt deras företag växer och förändras.”

“Vi växer snabbt”, säger Nils Mösko, Deputy CFO på Polestar. ”Vi vill göra det enkelt att komma in på nya marknader och introducera människor för elektrisk mobilitet. Flexibilitet och smidighet är nyckeln. Vi är en väldigt slimmad organisation och det vill vi behålla, så vi behöver ett enhetligt system som vi kan äga och hantera själva.Vi är närmare ett teknikföretag än en traditionell biltillverkare vilket sammanfaller väl med Workday, tekniskt men också kulturellt utifrån hur företaget arbetar.”

“Vårt partnerskap med Workday gör det möjligt för oss att öka vår affärseffektivitet”, säger Dag Sjöqvist, CFO, Syncron. ”Lösningen kommer att växa med oss allteftersom våra behov förändras och mognar över tid, och som ett snabbt växande företag är de realtidsverktyg som Workday ger oss ovärderliga. När Syncron fortsätter att växa är vi glada över att ha en SaaS-pionjär som Workday som partner.”