Hem Nyheter Wolters Kluwer och Fortnox bjuder in till Move On 2018 med många inspirerande talare

Wolters Kluwer och Fortnox bjuder in till Move On 2018 med många inspirerande talare

Publicerat av: Redaktionen

Move On 2018 är ett heldagsevent som går av stapeln den 18 oktober 2018 på Oscarsteatern i Stockholm, med syfte att inspirera, informera och underhålla. I år med följande inspirerande talare:

  • Wolters Kluwer och Fortnox bjuder in till Move On 2018 med många inspirerande talare 3Steve Pipe – rankad som en av världens bästa rådgivare inom redovisningsbranschen och författare till bästsäljaren The World’s Most Inspiring Accountants.
  • Jonas Hammarberg – högaktuell med Get Digital or die trying, som föreläser om hur man transformerar sin verksamhet mot det digitala.
  • Mattias Fras – Head of AI Strategy & Acceleration at Nordea med en passion för AI och dess fantastiska potential i stort och för den finansiella sektorn i synnerhet.
  • Frida Boisen – En av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter är sammanhållande för dagen.

”Tillsammans med Fortnox vill vi ge input på den snabba transformationen som påverkar redovisningskonsulter, revisorer, rådgivare och deras klienter’’ säger Katarina Thörnqvist, Managing Director Wolters Kluwer Scandinavia.

’’Att delta på Move On 2018 kommer ge våra besökare nya och helt uppdaterade perspektiv på digitaliseringen inom redovisningsbranschen i Sverige och internationellt. Dessutom konkreta råd och inspiration till att accelerera sin egen utvecklingsresa, med start direkt’’, säger Johan Swedenborg, Chief Marketing Officer på Fortnox.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>