Hem Teknik Western Digital lanserar WD Gold NVMe SSD:er för nästa generations företagande

Western Digital lanserar WD Gold NVMe SSD:er för nästa generations företagande

Publicerat av: Redaktionen

Nya WD Gold NVMe SSD:er är optimerade för företag och utformade för att dramatiskt förbättra mjukvarans prestanda.

Western Digital lanserar WD Gold NVMe SSD:er för nästa generations företagande 3Med en konstant växande datamängd och allt kraftfullare processorer skapar befintliga lagringssystem en flaskhalseffekt som förhindrar företag från att utnyttja IT-systemens fulla potential. Med NVMe SSD i WD Gold™ gör Western Digital (NASDAQ: WDC) det enklare än någonsin för små och medelstora företag att uppgradera till NVMe™-lagring, därmed förbättras prestandan för program och applikationer dramatiskt.

2023 kommer NVMe-enheter att stå för mer än 79 procent av försäljningen enligt industrianalysföretaget IDC. WD Gold NVMe SSD är utformad för att vara den primära lagringen i servrar vilket ger överlägsna responstider, högre genomströmning och större skala än befintliga SATA-enheter för företag. WD Gold NVMe SSD kompletterar de nyligen lanserade WD Gold HDD:erna genom att tillhandahålla en högpresterande lagringsnivå för program och datauppsättningar som kräver låg latens eller hög genomströmning.

”Hela världen transformeras av data oavsett bransch. Det sker transformationer och innovationer på många IT-fronter, inom praktiskt taget alla branscher, stora som små, och det är allt tack vare data,” säger Phil Bullinger, chef och senior vice VD för Data Center Devices på Western Digital. ”Övergången till NVMe är fundamental för ny programvara, applikationer och ökad arbetsbelastning. Att addera WD Gold NVMe SSD till våra högkapacitets-WD Gold HDD:er ger våra distributionspartners och kunder robusta alternativ för att korta ned den tid som krävs för att kapitalisera på data.”

WD Gold NVMe SSD ger hög tillförlitligheten i form av strömförlustskydd och datavägsskydd, samt fem års garanti. Även ytterligare datahanteringsskydd i form av säker uppstart och säker radering.

WD Gold NVMe SSD:erna börjar levereras andra kvartalet i år och finns tillgängliga i fyra kapaciteter, för distributionspartners och slutkunder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>