Webbinarium – Tjänstelegitimation Freja Organisations eID
Hem Event Webbinarium för Freja Organisations eID

Webbinarium för Freja Organisations eID

Publicerat av: Redaktionen

Webbinarium – Tjänstelegitimation Freja Organisations eID

Under två tillfällen i november och december bjuder vi in till ett inspirerande webbinarium för Freja Organisations eID.

Webbinarium – Tjänstelegitimation Freja Organisations eIDEn e-legitimation som kan användas på jobbet utan att använda den privata e-legitimationen, för vi vill se till att du är du.Även i tjänsten.

Du är välkommen till en grundlig genomgång av allt en offentlig verksamhet behöver veta om inloggning i tjänsten utan att behöva kräva privat e-legitimation eller använda osäkra lösenord.

Vår e-legitimationsexpert Axel Barkman kommer tillsammans med Frejas eIDs produktchef Kristofer von Beetzen berätta och svara på frågor som:

Vilka funktioner har Freja OrgID? Hur separeras den privata e-legitimationen Freja eID från den rollbaserade? Hur funkar den tekniska integrationen till systemen? Hur går provisioneringen av användarna till? Hur arbetar Freja eID med innovation och vad är på gång runt hörnet?

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>