Hem Nyheter Wallenstam inför digitala postboxar i all nyproduktion

Wallenstam inför digitala postboxar i all nyproduktion

Publicerat av: Redaktionen

Wallenstam inför digitala postboxar som standard i all nyproduktion av bostäder.

Wallenstam inför digitala postboxar i all nyproduktion 2

Patrik Persson, teknisk direktör på Wallenstam

Postboxarna integreras med fastigheternas digitala passagesystem vilket ger de boende en enkel och trygg tillgång till sina hem och sin post. Wallenstams befintliga bostadsfastigheter, hem för 10 000 familjer, omfattas i steg två.

– Vi har i dagsläget cirka 3 000 hyreslägenheter i produktion. Kvalitet, säkerhet och design har varit viktiga delar i vår överenskommelse med Renz som är vår samarbetspartner i detta, säger Patrik Persson, teknisk direktör på Wallenstam.

Utöver en förenkling för hyresgästerna då man som boende kan använda samma tagg vid entrédörren som till postboxen och andra läsare finns fördelar även förvaltningsmässigt med en effektiviserad administration.

– Installationen av postboxen e-Line är ett led i vårt utvecklings- och digitaliseringsarbete. Ett initiativ som jag hoppas även ska bidra till att förenkla vardagen för våra bostadshyresgäster. Vi ser i samband med detta även över möjligheterna för installation av leveransboxar i fastigheterna, säger Patrik.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>