VMware påskyndar transformationen av digitala arbetsplatser

VMware, en global ledare inom molninfrastruktur och företagsmobilitet, uppdaterar sin VMware Horizon-portfölj.

VMware påskyndar transformationen av digitala arbetsplatser 1De nya lösningarna gör det billigare och enklare att leverera och managera virtuella applikationer och datorer, vilket innebär ett prisvärt sätt att leverera Windows som del i en modern digital arbetsplats med hög användarvänlighet.

VMware Horizon utsågs 2016 för andra året i rad som branschledande i IDC Marketscape som lösningen med den mest kompletta kombinationen av företags- och lösningsstrategier för leverans av virtuella datorer och applikationer.

– Idag är det nödvändigt för IT-avdelningar att ha en strategi för digitala arbetsplatser som omfattar alla typer av användare, enheter och applikationer. Det bästa sättet att uppnå detta är att leverera Windows-applikationer och datorer genom virtualisering. Fram till nu har många organisationer varit tvungna att välja bort denna möjlighet för att den har varit för kostsam eller för komplex. Våra nya lösningar inom VMware Horizon förändrar detta, oavsett om det handlar om on-premise-, moln- eller hybridlösningar, säger Per Gustafsson, Sverigechef på VMware.