Visma stärker sin satsning på fastighetsmäklarmarknaden genom köp av Webtop Solutions AB

Visma har tecknat avtal om köp av det norsk/svenska utvecklingsföretaget Webtop Solutions.

Visma stärker sin satsning på fastighetsmäklarmarknaden genom köp av Webtop Solutions AB

Bolagets molnbaserade lösningar för marknadsföring av bostäder avsedda för främst fastighetsmäklare, fastighetsbolag och fastighetsutvecklare stärker Vismas satsning på fastighetsmarknaden ytterligare.

– Med Visma som partner och ägare ser vi fram emot att ytterligare påskynda våra tillväxtambitioner. Tillsammans med dem ökar våra möjligheter att utveckla vårt företag och våra lösningar avsevärt, säger Fredrik Jonson, vd för Webtop Solutions.

Webtop Solutions kommer att fortsätta verka som ett fristående bolag under eget varumärke. Förändringarna på ägarsidan påverkar inte kunder och anställda.

– Vi är glada över att Webtop Solutions blir en del av Visma-familjen. Vi känner företaget väl sedan tidigare och är imponerade av vad de har uppnått. Med vår expertis inom teknik och säkerhet samt deras branschkunskap kommer vi tillsammans att kunna stärka Webtops produkter ytterligare till förmån för användare, kunder och våra kunders kunder, säger Erlend Sogn, Managing Director på Visma Real Estate samt styrelseordförande i Webtop Solutions.