Visma lanserar unik affärsmodell för redovisningsbranschen

Visma har tagit fram en ny affärsmodell för Sveriges redovisningsbyråer.

Visma lanserar unik affärsmodell för redovisningsbranschen 1Den innebär att byrån bara betalar för de tjänster man faktiskt använder – månadsvis i efterskott och utan bindningstid. Med Visma Smarta Byrån slipper redovisningsbyråerna ligga ute med pengar och Visma utmanar traditionella affärsmodeller i branschen.

– De som arbetar inom redovisningsbranschen hjälper Sveriges småföretagare att växa och skapa ännu fler jobb. Med Visma Smarta Byrån får de tillgång till alla verktyg de behöver för att kunna agera rådgivare åt sina kunder. Samtidigt anpassar vi vår affärsmodell till 2020-talet så att byråerna kan jobba på ett modernt sätt utan att behöva ligga ute med pengar, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Den 1 september lanserade Visma en ny, helt unik affärsmodell för Sveriges redovisningsbyråer. Visma Smarta Byrån innehåller program för alla olika behov och kunduppdrag. Redovisningsbyrån plockar själv ihop det man behöver och kan lätt komplettera med nya lösningar. Alla uppdrag kan hanteras från ett och samma stället och byrån betalar endast för de tjänster som man faktiskt använder – månadsvis i efterskott och utan bindningstid

– Visma Smarta Byrån är redovisning som den borde vara. Smart, enkel och flexibel. Med Visma Smarta Byrån blir redovisningsbyrån redo för framtiden och har alla möjligheter att göra verksamheten mer lönsam och hållbar, säger Charlotte von Sydow.

Visma Smarta Byrån presenteras på Visma Now 1 oktober

Vismas nya affärsmodell presenteras mer ingående på Visma Now – årets stora digitala event för redovisningsbranschen – den 1 oktober.