Hem Fastigheter Virtuell lägenhet gör visningen coronasäker

Virtuell lägenhet gör visningen coronasäker

Publicerat av: Redaktionen

I samband med upprustningen av höghuset på Trångsundstorg 3 och 5 har en virtuell, och därmed coronasäker, visningslägenhet skapats. 

Virtuell lägenhet gör visningen coronasäker 2

Via dator eller mobil går du runt i en lägenheten i en film, väljer om du ska gå höger eller vänster när du är där inne.

– Jag är riktigt glad över att vi tagit fram denna smidiga lösning. Du går runt i en lägenhet i en film, väljer om du ska gå höger eller vänster när du är där inne, berättar Johan Hammarberg, projektledare på Huge.

Våra 99 lägenheter på Trångsundstorg 3 och 5 ska stambytas under nästa år. Lägenheterna kommer få nya badrum, ny el, nya säkerhetsdörrar och nya fläktkåpor i köken.

I huset är en visningslägenhet iordninggjord för att hyresgästerna ska få en så bra bild som möjligt av de olika tillval som kan göras. Hyresgästerna kan till exempel välja att få ett helt nytt kök mot ett tillägg på hyran varje månad.

Coronasäker visningslägenhet

Eftersom coronapandemin fortfarande pågår för fullt har vi också tagit fram ett digitalt alternativ, en helt coronasäker virtuell visningslägenhet som varje hyresgäst kan ta del av utan att lämna den egna bostaden. Det enda de behöver göra är att klicka på en länk som finns här på huge.se via datorn eller mobilen.

– Jag är riktigt glad över att vi tagit fram denna smidiga lösning. Du går runt i en lägenhet i en film, väljer om du ska gå höger eller vänster när du är där inne. Det är ett väldigt modernt substitut till visningslägenheten, berättar Johan Hammarberg, projektledare på Huge.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>