Vilja utnämnd till årets DI Gasell 2020

Vilja har fått utmärkelsen DI Gasell 2020, vilket innebär att bolaget är ett av Sveriges mest framgångsrika företag – som växer snabbast, är lönsamma och har sunda finanser.

Vilja utnämnd till årets DI Gasell 2020 1Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.

Vilja har haft en fantastisk utveckling de senaste fyra åren med en omsättningsökning på 35% per år, och dessutom varit lönsamma sedan start. Under det senaste året har bolaget även expanderat internationellt och etablerat ett nytt utveckligenscenter i Polen.

”Vi är oerhört glada och stolta över vår gasellstatus. Bakom framgångarna ligger hårt arbete och vi vill verkligen tacka alla våra medarbetare, kunder och partners för ett fantastiskt samarbete. Digitaliseringen och förändringar i regelverket har drivit på en allt snabbare förändringstakt. För att kunna ge kunden ett förstklassigt bemötande måste banker och finansaktörer säkerställa att de har en flexibel, innovativ och skalbar bankplattform. Vi har en mycket spännande resa framför oss, både i Sverige och Europa.” säger Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.