Verizon och Unloc lanserar Young Entrepreneurs Challenge 2021 i Europa
Hem STARTUP Verizon och Unloc lanserar Young Entrepreneurs Challenge 2021

Verizon och Unloc lanserar Young Entrepreneurs Challenge 2021

Publicerat av: Redaktionen

16–25-åringar tävlar om att vinna 10 000 pund (cirka 118 000 SEK) för att lansera sina egna tech-drivna verksamheter

Verizon och Unloc lanserar nu den efterlängtade Young Entrepreneurs Challenge 2021.

Utmaningen är inne på sitt fjärde år och är nu öppen för europeiska entreprenörer i åldrarna 16–25 år gamla att skicka in sina bidrag på tech-drivna startup-koncept online. Vinnaren kommer att få 10 000 pund, mentorskap och ett tech-paket för att lansera sin verksamhet. Utöver detta kommer de också vinna en biljett till Global One Young World 22 Tokyo Summit i Japan.

Denna årliga, europeiska, tävling i entreprenörskap för unga människor syftar till att uppmuntra och attrahera morgondagens dynamiska affärsledare.

”I Europa finns massor av fantastisk affärstalang och det är ett privilegium att kunna bevittna denna talang allteftersom den utvecklas genom vår årliga Young Entrepreneurs Challenge”, sa Scott Lawrence, Vice President, Verizon Business, Europa. Teknologi är en viktig drivkraft för affärsframgång och de nya teknikdrivna affärskoncepten utformade av deltagarna sj��lva kommer hjälpa till att driva fram morgondagens företag. Det ska bli väldigt spännande att se vilka innovativa idéer som presenteras i år”.

”Varje år blir Young Entrepreneurs Challenge större och mer dynamisk. Förra året fick vi en fullkomligt överväldigande respons med en bred samling imponerande idéer och vårt högsta antal bidrag hittills från hela Europa”, sa Hayden Taylor, Managing Director, Unloc. ”Allteftersom världen återvänder till livet efter Covid-19-pandemin är vi oerhört spända på att se vilka fantastiska och innovativa affärsidéer dessa unga personer kommer att presentera i årets utmaning och som får tillhöra den grupp fantastiska unga entreprenörer som vunnit tävlingen tidigare år”.

Verizon och Unloc lanserar Young Entrepreneurs Challenge 2021 i EuropaFör att delta ombeds deltagarna att spela in en video på 60–90 sekunder samt att fylla i ett ansökningsformulär online som förklarar affärsidén. Ansökningar kommer att bedömas utefter deras bärighet, teknisk innovation och hållbarhet. Finalisterna kommer sedan att tävla mot varandra i en final som går av stapeln under februari 2022 genom att presentera sina affärskoncept inför en domarpanel bestående av experter och inbjudna gäster som representerar både utbildnings- och affärsvärlden.

Vinnaren av Young Entrepreneur Challenge 2020 – Rowan Armstrong

Rowan Armstrong från BioLiberty kröntes till vinnare av Verizon/Unloc Young Entrepreneurs Challenge 2020. Hans företag, som specialiserar sig på en assisterande robothandske för människor med sjukdomar som t.ex. MS eller artrit, slog i årets stora final ut den starka konkurrensen från hela Europa och vann slutligen 10 000 pund plus ett paket med affärsmässigt mentorskap.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>