Verisec förstärker ledningsgruppen

IT-säkerhetsföretaget Verisec förstärker ledningsgruppen med två nya medlemmar från och med den 1 juni.

Verisec förstärker ledningsgruppen 1På detta vis skapar man en effektivare organisation med goda förutsättningar för att främja fortsatt tillväxt.

Ledningsgruppen förstärks med två nya medlemmar, Frida Richter blir Chief Marketing Officer och Dan Salomonsson Chief Logistics Officer. Frida har arbetat som företagets Marknadskoordinator det senaste året och blir nu ansvarig för marknadsföring, kommunikation och investerarrelationer. Dan, tidigare Director Services, blir ansvarig för säker logistik, fulfilment och de ID-kontroller för Freja eID som sker i Verisecs säkerhetscenter i Upplands Väsby.

I samband med att Frida och Dan blir en del av ledningsgruppen blir de så kallade ”personer i ledande ställning” enligt EU:s Marknadsmissbruksförordning (MAR) och omfattas därmed också av det regelverk som gäller för ledningspersoner. Förstärkningen träder i kraft den 1 juni 2019.

Johan Henrikson, VD Verisec kommenterar:

”Vi ser positiva signaler från alla våra verksamhetsgrenar vilket återspeglar sig i de kraftigt ökade omsättningssiffrorna, men givetvis också i resultatet. Bakgrunden till att vi nu förstärker ledningsgruppen är att bädda för fortsatt tillväxt genom att skapa snabbare beslutsvägar i organisationen och tydligare fokus för medlemmar av ledningsgruppen.”