Michael Hughes talar på nytt webinarium om logistikfastighetsmarknaden i Norden

Logistikfastighetsjätten Verdions CEO och grundare Michael Hughes kommer att vara en av talarna på det nya webinariet ”Logistics properties in the Nordics – riding the megatrend” tisdagen 23 mars kl 14.

Michael Hughes talar på nytt webinarium om logistikfastighetsmarknaden i Norden
Verdions CEO och grundare Michael Hughes

Den europeiska logistikfastighetsföretaget Verdion meddelar idag att dess CEO och grundare Michael Hughes kommer att finnas med bland talarna på det nya webinariet ”Logistics properties in the Nordics – riding the megatrend”, med huvudfokus på den nordiska fastighetsbranschen.

Eventet hålls tisdagen 23 mars kl 14 och arrangeras av konsultföretaget Fråga Lou.

Verdions medverkan återspeglar företagets växande närvaro i Norden, med fokus på den svenska och danska marknaden. Verdion inriktar sig på en blandning av olika investeringsstrategier, inklusive storskaliga strategiska parker; ”build to suit” och spekulativa möjligheter, samt att genom förvärv och ombyggnad/återanvändning av stadsområden för ”last mile”-marknaden, använda över 110 miljoner Euro i kapital för sin VELF 1-fond.

Nyligen meddelade Verdion att de öppnar sitt första kontor i Danmark och anställer två nya chefer i Norden, i form av Johan Nihlmark, Head of Business Development i Norden, och Peter Michael Tetzlaff, Head of Investment i Norden.

Sedan 2013 har Verdion byggt upp en portfölj av logistikfastigheter till ett värde av 1,5 miljarder euro, genom nya projekt och ombyggnationer i Tyskland, England, Norden, Benelux och Tjeckien. Några av de mest betydande projekten som Verdion har genomfört i Norden är för fordonstillverkaren BMW och en kund inom läkemedelsindustrin, på uppdrag av DHL, samt E20 Park Copenhagen, ett nybyggt logistikcenter söder om Köpenhamn för 200 miljoner Euro.

Webinariet ”Logistics properties in the Nordics – riding the megatrend” är en del av Fråga Lous koncept Nordic Property Insights, som främst är riktat mot dels internationella investerare som antingen avser investera i Norden eller redan har gjort det, dels beslutsfattare i den nordiska fastighetsbranschen.

Förutom Verdions Michael Hughes, så inkluderar webinariet talare från AIP Asset Management, Eversheds Sutherland (moderator), JLL och Catena.