Veeam rapporterar en tillväxt på 28 procent tredje kvartalet 2021
Hem Säkerhet Veeam software rapporterar en tillväxt på 28 procent tredje kvartalet 2021

Veeam software rapporterar en tillväxt på 28 procent tredje kvartalet 2021

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, ledaren inom säkerhetskopierings-, återställnings- och datahanteringslösningar för modernt dataskydd, redovisar nu sitt finansiella resultat för tredje kvartalet 2021.

Företaget visar även detta kvartal en tvåsiffrig tillväxt, med en ökning av de årligt återkommande intäkterna (ARR) på 28 procent jämfört med samma kvartal föregående år.

Samma siffra för EMEA är 31,1 procent. Veeam hade de snabbast växande årliga intäkterna (25,3 procent) i den senaste IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 1H’21.

Tillväxten stöttas av över 20 produktlanseringar och större uppdateringar under året. Det pågår också förberedelser för lanseringen av Veeam Backup for Office 365 och Veeam Disaster Recovery Orchestrator v6 under det fjärde kvartalet.

  • När verksamheter kämpar för att förebygga föränderliga cybersäkerhetshot och hantera globala och ekonomiska utmaningar, fortsätter modernt dataskydd att vara vägen framåt för att hålla företag säkra och trygga att verksamheten kan fortgå, säger William H. Largent, VD och styrelseordförande i Veeam. Marknaden för datareplikering och skydd har en genomsnittlig tillväxt på bara 2,9 procent, medan vi nu redovisar vårt 15:e kvartal i rad med tvåsiffrig tillväxt. Vi ser det som ett tydligt bevis på att Veeams lösningar även fortsättningsvis både möter och överträffar kundernas förväntningar. Vi hjälper företag över hela världen att uppfylla operativa mål, samtidigt som de skyddas mot det ökande antalet ransomware-attacker. I år ser vi också fram emot att fira vår 15-årsdag i oktober, där vi fortsätter att leda marknaden för säkerhetskopiering, återställning och datahantering. Det har varit 15 fantastiska år och nu blickar vi framåt mot de kommande femton åren och ännu längre.

Veeam rapporterar en tillväxt på 28 procent tredje kvartalet 2021

Att över 300 000 användare har laddat ner Veeam Backup & Replication v11 sedan lanseringen under det första kvartalet och att Veeam Cloud-native data protection rapporterar en ökning på 350 procent jämfört med förra året tillhör några av höjdpunkterna under det tredje kvartalet 2021. Fujifilm UK och Liverpool John Moores University är två av flera nya kunder.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>