Världens bästa champagnebarer
Hem Efter Jobbet Världens bästa champagnebarer

Världens bästa champagnebarer

Publicerat av: Redaktionen

[LIVSSTIL] Många vill skåla in det nya året på en champagnebar utöver det vanliga.

Här har Hotels.com har listat några av världens bästa champagnebarer.

Le Dokhan på Radisson Blu Le Dokhan’s hotel i Paris
Med gångavstånd till Triumfbågen

Världens bästa champagnebarer 1

Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm

ligger Le Dokhan, baren som sägs vara Paris äldsta champagnebar. Le Dokhan är inredd i 1700-talsstil med träpaneler, gulddetaljer och eleganta fåtöljer. Med ett generöst utbud på 200 champagnesorter erbjuder hotellbaren en oförglömlig upplevelse i dryckesväg. Hos hotellets sommelier kan finsmakaren dessutom gå på exklusiva champagneprovningar.

The Champagne Bar på Plaza Hotel i New York
Sedan 1907 har The Champagne Bar på Plaza Hotel blickat ut över Fifth Avenue, mitt i centrala New York. Ett stenkast från baren ligger den ikoniska Pulitzer-fontänen och Central Park. Den exklusiva hotellbaren har genom åren besökts av många välkända personer, bland annat Prinsen av Wales. Här skålas  tolvslaget in med champagne, vin och kaviar i världsklass.

Beaufort Bar på The Savoy i London

Mitt emellan trendiga Soho och Themsen ligger The Savoy och den prisbelönta hotellbaren Beaufort Bar. I teatralisk Art Deco-miljö erbjuds en imponerande kollektion av champagne. Här serveras även utsökta cocktails för den som vill variera bubblorna med drinkar. På Beaufort Bar kan gästerna även uppleva magiska kabaré- och burleskframträdanden.

The Krug Room på Mandarin Oriental i Hong Kong
Tillsammans med ett av världens mest ansedda champagnehus, Champange Krug från Reims i nordöstra Frankrike, har Mandarin Oriental skapat en sofistikerad champagne-restaurang med plats för 12 personer runt ett vackert marmorbord. Det intima rummet låter gästerna se in i hjärtat av det gastronomiska köket medan de bjuds på eftertraktade årgångar och sällsynta Krug-samlingar.

Fizz på Caesar’s Palace i Las Vegas

Fizz unika koncept har skapats av kreatören David Furnish och Sir Elton John. Väggarna pryds av deras personliga konstkollektioner och bland gästerna finns ofta kändisar.  Caesar’s Palace håller storslagna nyårsfester och från Fizz finns den bästa tänkbara utsikten när fyrverkerierna går av stapeln.

Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm
På hemmaplan finns anrika Grand Hôtel. Grandiosa och rofyllda Cadierbaren har fått sitt namn efter hotellets grundare, Régis Cadier. Här samlas stockholmare och hotellgäster för en mysig stund med god dryck. För den som blir hungrig finns utsökta rätter att välja mellan på barmenyn.

Av: Annika Rådlund

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>