Valutahandels utfrågning: Vad är Bitcoin priset om 1 år?
Hem IT-Finans Trender Valutahandels utfrågning: Vad är Bitcoin priset om 1 år?

Valutahandels utfrågning: Vad är Bitcoin priset om 1 år?

Publicerat av: Redaktionen

Valutahandel.se frågar idag ut en rad experter och jämför med analytiker, tekniska analytiker och finansprofiler över vad priset på Bitcoin kan vara om 1 år.

Förutsägelser och gissningar om priset på Bitcoin om ett års tid är väldigt svårt.

Trots detta så har en del av finansprofilerna som Valutahandel.se intervjuat vågat sig på en gissning.

Variationen bland svaren är rejäl och bra mycket större än för valutapar och aktier.

Den mest positiva till Bitcoin priset om ett år är Illan, grundare av en kryptovaluta som heter SafeMeme. Han tror att priset kan nå över $250 000 på ett års sikt och menar att ”Bitcoin är ostoppbar”.

SafeMeme grundaren pekar på att medias rapportering om hur dåligt Bitcoin, medan institutioner samlar på sig mer, säkerställer att den största kryptovalutan har en god framtid till mötes.

Valutahandels utfrågning: Vad är Bitcoin priset om 1 år?När Valutahandel.se frågar den tekniska analytikern Calvin Fvand så är svaret $100 000, en jämn och fin siffra som troligen inte kommer vara exakt så jämn om exakt ett år. En ännu mer positiv profil är @kursdubblaren på Instagram, som menar att: ”Det bör börja dra i höst igen, så över 100k dollar nästa år”.

En av de mest försiktiga i sin gissning om Bitcoin priset om 365 dagar är Mohammed Salih från Aktiespararna. Han tror att Bitcoin kommer att handlas för mellan 22 000 och 25 000 USD om ett år.

Flera som Valutahandel.se har frågat har valt att inte svara, men totalt så återkom 11 stycken med gissningar. Alla experters och deras kommentarer återfinns på https://www.valutahandel.se/valutahandel-fragar-experter-vad-ar-bitcoin-priset-om-1-ar/.

Riskvarning: Det är viktigt att veta att ingen kan förutsäga Bitcoins pris med en garanti. Detta är bara vilda gissningar från en rad olika finansprofiler som kan ha flera olika anledningar till sina förväntningar. Författaren av artikeln är för närvarande inte investerad i Bitcoin.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>