Valutahandel.se jämför handelsplattformar för trading
Hem NyheterE-handel Valutahandel.se jämför handelsplattformar för trading

Valutahandel.se jämför handelsplattformar för trading

Publicerat av: Redaktionen

I ett försök att visa upp alla trading plattformar som används för aktie- och valutahandel, så har Valutahandel.se skapat en guide för alla som har svårt att välja.

Medan utbudet av tredjepartslösningar utvecklats ganska långsamt, så har egna handelsplattformar gått start framåt de senaste åren.

Valutamarknadens mest populära handelsplattform, MetaTrader 4, har funnits sedan 2005 och är fortfarande högaktuell. 29 valutamäklare erbjuder idag MT4 och det har blivit något av en standardplattform för trading. Valutahandel.se har skapat en topplista på https://www.valutahandel.se/plattform/mt4/, där de bästa svenska trading webbplatserna med MT4 visas upp.

MetaTrader 5 finns endast hos 13 online trading sajter, trots att plattformen har en rad uppdaterade tekniska funktioner. MetaTrader5 som tredjepartslösning erbjuder intuitiv informationsteknik, högre likviditetsförhållanden och bättre orderdjup som ger snabbare exekveringar än MT4. För övrigt så är skillnaden mellan MT5 och MT4 är framför allt bredden och programmeringsspråket, där MT5 är mer passande för att även inkludera aktier, råvaror och index och inte bara valutahandel. Mer ingående beskrivning återfinns på Valutahandel.se.

För traders som är intresserade att automatiskt följa framgångsrika traders, så är cTrader den mest använda för att automatiskt kopiera affärer. Skandinaviska Skilling har kopierings-trading från cTrader, med 1000-tals strategier att följa. Tjänsten kostar inget och har snabbt blivit populär efter lanseringen som skedde tidigare i veckan. Det går att välja trader som ska kopieras utifrån strategier, tidigare historik, risknivå och typ av investering.

Den mest populära handelsplattformen för kryptovalutor är eToro, som vinner på hög användarvänlighet, ett otroligt fint gränssnitt och möjlighet till flexibel hävstång. För traders som föredrar att använda surfplatta så är också eToro en favorit. En översikt av alla handelsplattformarna återfinns på https://www.valutahandel.se/plattform/.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>