b1cfaf1245a69bfe 800x800ar
Hem Nyheter Valutahandel recenserar de ledande trading-plattformarna 2021

Valutahandel recenserar de ledande trading-plattformarna 2021

Publicerat av: Redaktionen

Efter 49 recensioner av valutamäklare och 56 recensioner för cryptomäklare i Sverige så recenserar Valutahandel.se nu alla trading plattformar på marknaden.

Vinnare har utsetts för de bästa handelsplattformarna från hängmattan, de främsta egenutvecklade alternativen, marknadens yppersta externa handelsplattform och de mest fördelaktiga för att justera hävstång samt den högst recenserade för copy trading.

Antalet trading plattformar på den skandinaviska marknaden överstiger numera 50 stycken, varav 40 stycken är egenutvecklade, tre fokuserar på copy trading och tre är externa.

Årets vinnare bland egenutvecklade trading plattformar är Capital Trader. Sveriges främsta egenutvecklade plattform har sylvass grafik, större flexibilitet än andra plattformar och väldigt många smarta funktioner. Med nästan 4000 instrument, så ligger Capital Trader också i topp när det kommer till utbud, inte minst när det kommer till kryptovalutapar. Capital Trader har över 200 stycken olika kryptovalutapar att handla, samt runt 140 stycken valutapar och 34 råvaror. Deras AI-teknik hjälper till att analysera alla trades, så ännu bättre affärer kan göras i framtiden.

b1cfaf1245a69bfe 800x800arNär det kommer till den mest flexibla plattformen, där det går att justera hävstången direkt vid orderläggning, så sticker eToro CopyTrader ut som vinnare. Den synnerligen intuitiva plattformen tilltalar alla som vill tradea, utan att behöva bevaka varje affär hela tiden. Med ett community bestående av 100 000-tals traders och en stundande notering på Nasdaq, så är eToro CopyTrader definitivt en handelsplattform att undersöka närmare. Det går att välja traders som man automatiskt kopierar utifrån strategier, tillgångsslag, marknader, risknivå och historisk avkastningsnivå. För närvarande så ligger fler än 40 traders som är möjliga att kopiera på en årlig, historisk avkastning på åtminstone 100% det senaste året.

När det kommer till bäst trading från hängmattan så är det skandinaviska alternativet från Skilling ett bra val. Bolaget har numera två olika plattformar, där Skilling Trader utsetts till den bästa från hängmattan. Anledningen är framför allt dess enkelhet och transparens, som gör det möjligt även för nybörjare att snabbt kunna prova på och lära sig trading från hängmattan.

I slutändan så är det som alltid viktigt att prova på själv, då preferenser kan variera kraftigt mellan olika trading plattformar. Det kan också skilja sig mellan en plattform som framför allt är fokuserad på aktiehandel, till mer mångsidiga plattformar där även valutahandel och råvaror tar en betydande plats. Dessutom så finns flera plattformar som är mer fokuserade på handel med kryptovalutor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>