Valutahandel jämför plattformar för iOS med Android
Hem Nyheter Valutahandel jämför plattformar för iOS med Android

Valutahandel jämför plattformar för iOS med Android

Publicerat av: Redaktionen

Efter genomgående recensioner av ett 50-tal valutamäklare och ett 10-tal plattformar, så går Valutahandel.se igenom likheter och skillnader mellan trading plattformar för Android och iOS.

I takt med att mobilerna blir alltmer avancerade, så blir också förväntningarna hos både iOS och Android användare större.

Det breda utbudet av mobila versioner och appar för valutahandel, kan komplicera en snabb genomgång för privatpersoner. Det går att hitta drygt 50 stycken licensierade plattformar och ännu fler som saknar licens.

Valutahandel.se har skapat recensioner av alla licensierade handelsplattformar och idag så släpptes jämförelser av iOS samt Android. Normalt så har iOS högre krav för att få släppa en app på nätverket, jämfört med Android som oftast har lösare regler.

Valutahandel jämför plattformar för iOS med AndroidEn stor fördel med Android mobiler är att insättningar hos valutamäklare ofta går blixtsnabbt, medan du kan förvänta dig någon sekund extra med iOS operativsystemet. Valutahandels genomgång av iOS plattformar hittar både ett flertal integrerade trading alternativ och tredjepartslösningar som MT4, MT5 och cTrader. Det finns en topp 5 lista över de bästa iOS plattformarna på Valutahandel.se. Bland de ledande alternativen återfinns Capital, Skilling, eToro och AvaTrade.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>