Välkommen till Regionfinal i Stockholm i STARTUP 2022
Hem STARTUP Välkommen till Regionfinal i Stockholm i STARTUP

Välkommen till Regionfinal i Stockholm i STARTUP

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen har det blivit dags att kora de regionala vinnarna i Sveriges största tävling för startups och affärsidéer.

Den 17 maj är det dags för Regionfinal i region öst i STARTUP 2022 där vi samlar Sveriges entreprenörselit i KTH Innovations lokaler för att hylla morgondagens startup-stjärnor.

En kväll i sann entreprenörsanda!

Dörrarna öppnas klockan 17:00 och kvällen startar med mingel där möjlighet till att knyta nya, viktiga kontakter aldrig varit större. Därefter intas scenen av ingen mindre än Viktor Maisey, en praktiserande entreprenör som enligt sig själv lärt sig mycket av att göra ”fel”! Han utlovar en en kväll fullspäckad med skratt, applåder, energi och fantastiska möten.

Givetvis vankas även en prisutdelning för att kora de regionala vinnarna. De 10 bidragen gör upp om priserna Best Traction, Beyond Academic, Game Changer och Impact Maker som kommer med en prischeck på inte mindre än 50 000 kronor per pris. De bidrag som vinner dessa priser går vidare till en Sverigefinal i höst, där de inte bara tävlar om de nämnda priserna utan också om det ärofyllda priset Startup of the year.

Välkommen till Regionfinal i Stockholm i STARTUP 2022På Regionfinalen i öst har vi två ytterligare priser, nämligen Flemingsbergs Science Award och Hedy Tech Impact Award. Flemingsbergs Science Award är för startups med en tydlig koppling till Flemingsberg, antingen som student, boende eller på annat sätt verksam till området.

Vinnaren av detta pris vinner 10 000 kronor. Hedy Tech Impact Award tilldelas till det bidrag som har en tydlig vision, med enaffärsidé med stor potential och med hållbarhet i fokus.

Pristagaren av Hedy Tech Impact award vinner 50timmars arbete utfört av Hedy Techs team bestående avfullstackutvecklare, techarkitekter och UX/UI designers,med fokus på techstrategi och programmering baseratpå bolagets behov, ett värde ca 55 000 SEK.

Under kvällen bjuds du på även fantastisk mat, dryck, underhållning och nätverkande av förstaklass. Evenemanget är kostnadsfritt men med begränsat antal platser, så säkra din plats redan nu! Läs mer om eventet eller anmäl dig direkt här!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>