Välkommen att titta under huven på Control Edge – lanseringsevent 20 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm
Hem Event Välkommen att titta under huven på Control Edge – lanseringsevent den 20 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm

Välkommen att titta under huven på Control Edge – lanseringsevent den 20 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Vismas nya molnbaserade ekonomisystem Control Edge är mitt i en flygande start.

Sedan lanseringen i februari 2022 har intresset överskridit alla förväntningar – många företag är redan i gång, fler är i konkret dialog och flerhundratalet har visat starkt intresse.

Det är tydligt att beslutet att ta vårt uppskattade och etablerade ekonomisystem Visma Control till en ny plattform och molnet är rätt väg framåt. Och att detta är en lösning som många stora företag väntat på.

Välkommen till vårt lanseringsevent den 20 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm, med möjlighet till samtal med flera av våra nyckelpersoner

Välkommen att titta under huven på Control Edge – lanseringsevent 20 oktober på Münchenbryggeriet i StockholmTorsdag 20 oktober bjuder vi in alla som vill utmana sin bild av ekonomisystemets roll för verksamheten till Münchenbryggeriet i Stockholm för att fira lanseringen och prata om vikten av modernisering.

På deltagarlistan finns i dag representanter från flera av Sveriges stora företag inom främst fastighet och finans. Många av våra kunder kommer också vara där, varav flera kommer att dela med sig av sina erfarenheter från scenen.

Nedan några av de personer som kommer finnas på plats och vara tillgängliga för samtal. Finns intresse för en längre intervju med någon av dem, hör av dig till Niclas Nässlander, niclas.nasslander@visma.com eller tel +46101412769 så planerar vi in det.

  • Øystein Moan, Vismas styrelseordförande och tidigare VD
  • Maria Börjesson, nytillträdd vd för Visma Software AB (1 september)
  • Karin Grawsiö, produktchef för Visma Controls produktlinje
  • Carola Lissel, strategiansvarig för Visma Sverige och tidigare vd för Visma Software AB

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>