Hem Nyheter Unit4 lanserar nästa generations affärssystem för medelstora företag och organisationer

Unit4 lanserar nästa generations affärssystem för medelstora företag och organisationer

Publicerat av: Redaktionen

Unit4 lanserar nästa generations affärssystem för medelstora företag och organisationer.

Unit4 lanserar nästa generations affärssystem för medelstora företag och organisationer 2

Mike Ettling, CEO för Unit4

ERPx erbjuder fullt integrerad ERP, HCM samt FP&A på en enhetlig arkitektur, med snabb implementering och branschunika nya smarta lösningar. ERPx släpps i Sverige under fjärde kvartalet 2020.

Unit4 som har över 40 års erfarenhet av affärssystem och som verkligen förstår vilka krav som ställs på nästa generations programvara har skapat ERPx med tre viktiga fokusområden i åtanke:

Möjligheter

I produkterna som ingår Unit4 People Experience Suite, finns det ett branschspecifikt fokus med allt från ekonomiska processer, tid och fakturering, till HR-processer och analyser.

ERPx förvandlar 40 års branschkunskap till smarta processer som flyter över hela organisationen. När de implementeras med hjälp av branschmodeller, Unit4:s ”out of the box”-konfigurationer för bästa praxis, minskas kostnaden för att gå Live avsevärt. Det räcker med ett klick.

Med FP&A, HCM och ERP integrerade på en enda plattform förbättras värdet av data som används för planeringsändamål avsevärt, detta genom att ge en fullständig bild av verksamheten, HR och ekonomi. AI-driven analys och prognoser kan svara på komplexa frågor som involverar stora mängder data snabbt och automatiskt. Unit4:s enhetliga arkitektur och processer levererar exakt vad personal inom olika affärsområden, ekonomi och HR behöver för att hjälpa dem att navigera genom förändrade tider.

Användarupplevelse och automatisering

ERPx är utformat på det sätt som människor arbetar idag och levererar en användarupplevelse som är kraftfull, effektiv och automatiserad. Det innebär att verksamheten kan planera smart och arbeta i sin egen takt. Maskininlärning används för att ge rekommendationer för de åtgärder som man kan vidta, och för att slutföra manuella uppgifter likt tidrapportering. Med hjälp av chatbottar och lättillgängliga samarbetsverktyg som Teams, Slack, e-post och kalender, skickas åtgärder snabbt ut till användaren som genom att enkelt svara på en fråga löser uppgiften.

Den nya funktionen “Instant apps” är en teknik som använder Smart Automation Services och som genom maskininlärning hjälper till att skapa användarupplevelser. Ett exempel är Smart Invoicing, en självlärande redovisningstjänst som använder automatisering och maskininlärning för snabbare bearbetning av fakturor, vilket leder till snabbare avslut.

Modern molnplattform

Unit4:s integrerade molnmikrotjänstplattform ger alla fördelarna med molnet – förbättrad avkastning, automatiska uppgraderingar, elastisk skalbarhet, hög tillgänglighet, prestanda i skala, säkerhet och kontinuerlig övervakning – i kombination med ett system som lär sig och utvecklas genom kontinuerlig och snabb innovation när organisationen förändras. Detta säkerställer att systemet förblir smidigt och anpassat till verksamheten och inte blir föråldrat. Funktionalitet kan ersättas och uppdateras snabbt utan att man som användare påverkas.

Unit4:s egenutvecklade integrations- och verktygssatser byggd på “Low code” gör det möjligt för partners och användare att skapa och finjustera mer specialiserade lösningar, eller att integrera med andra lösningar som finns idag eller sådana som är vanliga i en kunds bransch.

– Unit4 ERPx är skapat med ett särskilt fokus på de som jobbar yrkesverksamt, i ideella organisationer, inom utbildning samt inom offentlig sektor. Det är vår grundläggande övertygelse att framtidens affärssystem behöver vara flexibelt och lätt kunna förändras.
För att förbättra produktiviteten och hastigheten hos dagens organisationer måste affärssystemet vara din organisations operativa hjärtslag och finjusterat för kunders branscher samtidigt som det måste vara flexibelt och drivet av modern teknik som enkelt kan utvecklas och koppla samman processer, säger Mike Ettling, CEO för Unit4.

Stöds av ett globalt partnerekosystem

I juni tillkännagav Unit4 ett nytt globalt partnerprogram med fokus på att påskynda utvecklingen och implementeringen av Unit4-lösningar för partners. Genom sin mikrotjänstbaserade SaaS-arkitektur ger ERPx en solid grund för partnerinnovation. Partnerekosystemet kommer att ha en betydande roll när det kommer till att stödja nya och befintliga Unit4-kunder som vill använda sig av och dra nytta av den nya lösningen. Unit4 fokuserar särskilt på att utöka sitt globala ekosystem, inklusive oberoende programvaruleverantörer och OEM-partners, med tjänster för att optimera och utöka funktionaliteten och prestandan hos Unit4-lösningar. Tre nya globala strategiska partnerskap har nu har inletts med Avalara, Immedis och Pagero.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>