Unit4 lanserar ERP-system med helt integrerad kapitalförvaltning
Hem Nyheter Unit4 lanserar ERP-system med helt integrerad kapitalförvaltning

Unit4 lanserar ERP-system med helt integrerad kapitalförvaltning

Publicerat av: Redaktionen

Unit4 meddelar idag att man lanserar en ny helt integrerad affärslösning, Enterprise Asset Management (EAM), för företag med bygg- och fastighetstillgångar.

myyahykl1pqmjof8nxac

ERP-lösningen ger full inblick i företagets affärer, inklusive tillgångar, underhåll, planer för besiktning och personalresurser.

Unit4 är det första företaget som utvecklar ERP-system som har skapat en riktig integrerad lösning som sammanför strategisk fastighetsförvaltning och planering med mobil styrning, samt besiktning och underhåll.

Den nya lösningen förser företag med en tillgångsfokuserad översikt över sina fastigheter och tillgångar i en och samma dashboard. Med denna kunskap kan fastighetsförvaltare försäkra sig om en längre livslängd på tillgångarna, minskade akuta reparationskostnader och minskade avbrott i verksamheten.

Administrationskostnaderna för besiktningar kan också reduceras genom en automatisering av processerna för schemaläggning och skapande av besiktningschecklistor och serviceordrar, samt effektiv planering av underhåll och besiktning.

– Vi använder nu en ny metod där vi integrerar varje aspekt av kapitalförvaltning med våra moduler för finansiell information, projekt, upphandling och ERP-moduler för HR, säger Erik Tidén, CTO på Unit4. Detta gör vi för att leverera en mer omfattande och integrerad lösning än vad som någonsin funnits tidigare. Våra kunder kommer ha en fullständig överblick över sina tillgångar, sina planer för underhåll och besiktning, samt en optimal personalplanering tack vare en smidig mobil applikation som underlättar kommunikationen mellan företagets olika avdelningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>