Unit4 bland de högst rankade affärssystemen 2020

Unit4 hamnar på en topplacering i SoftwareReviews senaste användarundersökning Data Quadrant.

Unit4 bland de högst rankade affärssystemen 2020 1
Katarina Gunnarsson, VD, Unit4 Nordics

Bland annat listas företaget högt när man tittat på leverantörsstöd, support samt integrering av data.

Hela 83 procent av alla som använder affärssystemslösningar från Unit4 är nöjda med det leverantörsstöd de erhåller. Detta är den högsta siffran bland alla de ERP-leverantörer som var med i undersökningen Data Quadrant som SoftwareReviews genomfört, och där de analyserar och jämför olika affärssystems funktioner och egenskaper med användarnöjdheten.

Undersökningen ger en omfattande utvärdering av populära produkter inom ERP-marknaden och låter potentiella köpare fatta välgrundade beslut baserade på andra användares erfarenhet.

Enligt undersökningen är Unit4 ERP även ett av de högst rankade affärssystemen 2020. Något som bland annat beror på en väldigt uppskattad och tillgänglig support samt en smidig integrering av data.

Unit4 hjälper sina kunder automatisera och förenkla processer så att människor istället kan fokusera på det arbete de tycker är viktigast och därmed kan leverera sitt yttersta.

– Vår strategi är att ge människor möjlighet att fokusera på vad som verkligen betyder något och undersökningen är ett viktigt erkännande då den ger en oberoende bild av vad våra kunder tycker, samt vittnar om att vår plattform inte bara har en kraftfull inverkan på hur team arbetar, utan också ger mervärde när det gäller att främja produktiva och engagerade arbetsplatser, säger Katarina Gunnarsson, VD, Unit4 Nordics.